ya bu filmin hepimizde yeri ayrıdır herhalde.baya eskiden seyretmiştim defalarcada tv de seyrettim mükemmel bir film ya.robin williams döktürüyor.kirsten dunst gelecekte neler yapacağının sinyalini veriyor.senaryo harika yine olsa yine seyrederim tarzında bir film.10/10
Filmin konusu çok orjinal ve senaryo çok güzel..Çocukluk döneminde izlediğim en iyi filmlerden birisi..Filme çocuk filmi deyip bi kenara atmak haksızlık olur, evet çocuklara daha çok hitap ediyor ama korkmaya gerek yok kimseyi öldürmez biraz eğlence ;)
çocukluk döneminden çıkmadan önce izlediğim bir filmdi çok eğlenmiş gülmüş vede beğenmişdim cok güzel bir film...robin williamsın oynadığı filmler kaçırılmamalı diye düşünüyorum...
çok kaliteli bir film ve müthiş bir hayalgücü eseri... dicek başka bişey bulamıyorum. Jumanji’yi 5 defa izledim ve abartmadan söyleyebilirimki her tv’ye çıkışında ne olursa olsun izleyeceğim filmlerin başında geliyo...
aslında filme ilk başta çok önyargılı yaklaşmıştım.ama büyük üstat robin williams yine klasını ve karizmasını ortaya koyarak bu filmi bizlere izletti.filmi izlemekte çok isteksizdim ama izledikten sonra görüşlerim değişti.bence tam seyirlik.7/10
filmi izlerken filmdeki küçük kızı bi kişiye benzetiyordum ama çıkaramıyodum filmi izledikten bir sene sonra hatırlayabildim o küçük kız örümcek adamdaki mary jeyn,müthiş bir kıadın sırf onun için bile seyredilir