zathura yı incelerken,jumanji gözüm kaydı! bu filmi 3 kere izledim..bulabilsem vcd yada dvd sini evime koleksiyona katmak isitorum! bence çok başarılı,sürükleyici bir fantastik şahaserdi..!! zathura bu filmin malesef tamamen gölgesinde kalabilmiş..!!!saygılarımla
bence senaryo olarak da, oyuncu kadrosu olarak da, film esnasında kullanılan efektler olarak da, film türünde en iyilerden biri bence. kaçırmadan izleyin diyor ve şiddetle tavsiye ediyorum.
Çekildiği yıl için harika görsel efekleri, R.Willimasın başarılı performansı, sürükleyiciliği ve çocukların gözünden başarıyla anlatmasıyla çok özel bir filmdi Jumanji, tabiki yıllar içinde biraz eskidiğini ve bayağa abartılı sonuylada 15 yıl önceki tadı vermediğini söylemek lazım özellikle yeni kuşaklar için, ama o yıllarda zaten çocuksanız bu filmi defalarca seğretmemiş olamazsınız 90'lara güzel bir nostalji için herzaman bakılabilecek bir film.