Serinin 1. ve 2. filmleriyle aynı tarzda her şey iyi gider sonra düşmanla çekişmeler başlar sonra olay kötüye gider ve en sonda düşmanın işi bitirilip her şey normale döner.
bence harikaydı. aslında kusurların hiçbirini görmedim.çünki bu filmi o kadar çok seviyorum ki.. 4-5-6 çıkarsa inşallah robert downey jr. oynar .... oynamazsa zaten filmin bi anlamı kalmıycağını düşünüyorum. o güzel zırhın içine yakışıklı biri gerekiyor....
film harika ötesi qwgbejbfhefbefbwejnfesxrdctfvygınjmkoölerxdcgvynhıjmkoöldctfvgynhuıjmkölşçdfrthjukıölçdctfgvybhuınjkmölçsdctfgvybhınjmkölertfgyuköplxdctfgvbhj
Robert Downey'in hayran olduğum oyunculuğu, başarılı aksiyon sahneleri ve müzikleri için 3,5. Süper kahramanlara ya da bilimkurgu filmlerine kişisel bir ilginiz yoksa akıcılığı vasat sayılacak bir film.
n iyi,ilk filmin yanında biraz zayıfta olsa da güzel bir sonla Iron Man bize veda üzüldüğüm tek nokta çizgi romanla bu kadar uyuşmaması.Aslında ordaki kötü basbaya Mandarin(Ben Kingsley).Hem Mandarin terörist değil aslında her kötü gibi dünyayı ele geçirmeye çalışan bir Marvel kahramanı.Her neyse Robert Downey Jr. ve Ben Kingsley'i görün seyirler
Iron Man 2 ile yerle yeksan olan bir daha belini doğrultamaz dediğim Film 3 level de toparlıyor kendini. 3D nin gereksizliğini bir yana bırakırsak film izlenmeye değer. Neredeyse birinci film deki tadı bile verecekmiş biraz daha uğraşılsaymış. Kötü adam ile karşılaşma sahnesi süperdi. Seyirci ancak bu kadar sallanır :D... Birde filmde Yenilmezlere yapılan gönderme biraz rahatsızlık veriyor. Yenilmezler güzeldi ama bu katagorideki filmler için bile oldukca absürg bir yapımdı. İster istemez bu saçma göndermeler film boyunca madem ABD nin başı dertte kaptan amerika niye yok dedirtiyor insana Shane Black kardeşim ne gerek var bunlara....
Robert Downey Jr.'ın neden karakteri için biçilmiş kaftan olduğunu tekrardan seyirciye gösteren "Iron Man 3" (Demir Adam 3), türünün başarılı örneklerinden biri olmasının yanında yılın da ilk güzel filmi. Hikaye açısından seyirciye fazla yeni bir şey sunmamasına rağmen ters köşeye yatırmasını bilen filmin en önemli eksiği ise kötü karakteri ne yazık ki yeterince güçlü olmaması. Buna rağmen karakter gelişimi ve yaratılan Marvel evrenine yaptığı katkılarla seyirciye her açıdan kaliteli anlar sunan filmde görsel efektler ve aksiyon sahneleri tek kelimeyle harika. Eleştirimin devamı için:
fılmı ızledım bence guzel. tam bır gorsel solen fakat bu seferkı kıyafetlerı berbat. araba carpınca paramparça oluyr. daha oncekı serılerıne gore daha bır dayanıksız gıbı geldı bana. fılmın devamını merakla beklıyorum bakalım ne olacak??
İlk iki filmi izleyen biri olarak söyleyebilirim ki bu film kafamda bir çok sorunun yanıtı niteliğindeydi. Eğer ilk iki filmi sevdiyseniz buna BAYILACAKSINIZ.
öncelikle 3 boyut olayından bende rahatsızım ya bizimkiler kontrastı açmıyorlar ya gözlükler de bir anormallik var 3d olarak izlemek istemezdim filmde eksik yanlar ; film müzikleri olmamış rock ve hard rock hiç yok , çocukla olan diyologlar çok saçma komedi yapacağız diye abartmışlar , mandarinin sahte olması da çok can sıkıcı oldu bence , ve beklenmedik bir son sen şimdi ameliyatla onu çıkarttırdın ne olacak yani yenilmezler 2 de boy göstermeyecekmisin yada filmin devamı gelmeyecek böyle son mu olur bari pepper ile evlenseydin ne biliyim ben en çok hayranlarından biri olmama rağmen hayel kırıklığı ile çıktım filmden ama şu var Robert karizma ve oyunculuğuna diyecek yok filmin görseli harika ama sadece o kadar yani ilk film iron man 2 3 ten çok çok daha güzel .