Cadılar Zamanı
    Cadılar Zamanı hakkında görüşlerin ?

playerface
    playerface

16 Mart 2011 tarihinde eklendi
    berbat bir film.zamanınıza yazık.
    Yilmaz Gölcü
    Yilmaz Gölcü

15 Mart 2011 tarihinde eklendi
    Film gerçekten beklentilerin çok altında.Daha ilk savaş sahnelerinden sallama iş çıkardıklarını anlıyorsunuz.Nicolas Cagein ara sıra bu şekilde kötü filmlerine alıştık artık ama bu yinede diğer güzel filmlerini göz ardı etmemize engel olmuyor.Ayrıca Leaving Las Vegaski rolü ile Oscar aldığını unutmayalım.

Yinede bir gerçek varki son filmlerindeki kalite hızla düşmekte.En son Türkiyeye geldiğinde gerçekten çok mütavazi bir kişiliği olduğunu gördük.Bu arada Ulasal Hazine 3 yakında geliyor.
    sss888
    sss888

24 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    Nicolas Cage adamımsın ama artık böyle göze hoş gelmiyen filmlerde oyanama artık 10/7
    michael-maze
    michael-maze

8 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    pek beğendiğim soylenemez film cabuk bitti daha ayrıntılı oalbilirdi düz düz bir film olmuş
    Merve B.
    Merve B.

6 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    bu tür filmlerde izlediğim en güzel film diyebilirim.bu filme gitmek isteyen herkes rahatlıkla gidebilir arkadaşlar. ben izlerken keyif aldım. yönetmenler ve oyuncular filmin hakkını vermiş. kötü yorumlar üzerine tereddüt etmenize hiç gerek yok.
    Ceren S.
    Ceren S.

5 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    Bence film oldukça güzeldi, çok keyif aldım izlerken bence sinemaya verilen paranın hakkını veren bir film olmuş, şahsen tavsiye ederim, bu puanı kesinlikle haketmiyor
    angelness
    angelness

4 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    Nicolas Cage hatırlatan hiç bir film yok yazmış arkadaş demekkeş çok filmini izlememiş:D

Melekler Şehri,Con Air,8mm vesaire
    haker27
    haker27

3 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    Film bence mükemmeldi.Nicolas cagein birçok filmini izledim.Özellikle con air-face off klasikleri mükemmeldir.Efektler kusursuzdu.Film bence hiç sıkıcı değildi.Aksine çabucak bitti.
    cmsemih
    cmsemih

3 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    Bazı arkadaşlar Nicolasın kendisine yer bulamadığından bahsetmiş ama bence Nicolas birçok filminde kendini gösterdi ve sinema severlerin kalbine taht kurdu.The Sorcerers Apprentice,National Treasure: Book of Secrets,Next,Matchstick Men,Gone in 60 Seconds,Face/Off gibi birçok filmini tekrar tekrar izliyorum ki bu filmler gelmiş geçmiş en iyi filmler arasındadır ve tartışması dahi yapılamaz !
    ugur-
    ugur-

3 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    yeri gayet de sağlam oscarlı bir oyuncudur. ismi unutulmayacaklardandır. leaving las Vvgas,city of angels,matchstick men, lord of war, face off.vs.vs.vs. ayrıca iyi kötü bitün filmlerinde döktürmüş, keyif vermiştir..
    tukus
    tukus

1 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    arkadaşlar daha nicolas gace nin adını yazmayı bilmiyorsunuz kalkıp filme saçma sapan yorumlar yazıyorsunuz.çok emek harcanmış bi film.ayrıca görsellik de harikaydı.10/10
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

31 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Su gibi akıp giden ilk yarısı beklentilerin üzerine çıkmayı başarıyor ama ikinci yarıdan itibaren sıkmaya ve neden bir yıldır raflarda beklediğini kanıtlamak istercesine sıradanlaşıyor.Nicolas Cage'in kariyerinin düşüşe geçtiği muhakkak da böylesi bir projeye neden ''evet'' dediği muamma.Orta ölçekli bu prodüksiyondan çok da fazla kazanmış olamaz.Şeytana kafa atan Ron Perlman'la iyi bir ikili olduklarını söyleyebiliriz her şeye rağmen.On yıl önce büyük ümitler bağlanan Dominic Sena'nın da artık Hollywood'un memur yönetmenlerinden biri olduğunu.
    shekiL-2
    shekiL-2

29 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Yorumlara Katılmıyorum.Film Çok Çok Çok Güzel oLmasada Nicolas Cage için İzlenirdi.Sürükleyiciydi öncelikle.Bu Puanı Hakkettiğini Düşünmüyorum Ama olsn.10/7
    tkevin5
    tkevin5

29 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Bence gayet güzel bir filmdi.Ancak olaylar sanki biraz hızlı gelişti gibi.Nicolas Cage gayet güzel bir oyunculuk çıkarmış.10/8
    Burak Gulmez
    Burak Gulmez

28 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    kick ass ten sonra nicholas cage iyice düşüşe geçti artık saçmalamaktan vazgeçmeli biraz paradan daha çok sinemayacılığa önem vermeli