Örnek Aile
    Örnek Aile hakkında görüşlerin ?

JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

31 Ekim 2011 tarihinde eklendi
    2010 ylının sürpriz filmi diyebiliriz.Senaryo,yönetmenlik,oyunculuk hepsi çok başarılı.Mutlu sonla bitirme hastalığına kapılmasaydı unutulmaz filmler arasına girebilirdi.
    ilsalaron
    ilsalaron

27 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda izlediğim en iyi Demi Moore performansı kadının dönüşü muhteşem olmuş diğer oyuncular ise vasatı dahi aşamıyor. Bir pazarlama şirketinin bir kasabadaki insanlara pazarlama yaparken onların hayatlarına girerek onları nasıl aldatıklarını anlatan dair çarpıcı bir film.
    freecritic
    freecritic

1 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Ben filmi çok beğendim.Çok ilginç ,akla gelmeyen bir senaryo ,aynı zamanda neden olmasın kidedirtiyor ınsana.10/7
    Rollercoaster
    Rollercoaster

23 Kasım 2012 tarihinde eklendi
    Fikir güzel ama isçilik zayif.Konu beyazperdeye etkili yansitilamamis.Oyuncu performanslarini da yeterli bulmadim...5,5/10
    gkhn-eski-nazi
    gkhn-eski-nazi

16 Mart 2011 tarihinde eklendi
    kesinlikle izlenesi bi film...
    djnemesis1006
    djnemesis1006

8 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Filmde kötü yorum yok ama aldığı puan çok düşük.aslında bu puanı hak etmiyor daha yükseklerde olmalı..Filmi mutlaka izleyin..Seneryosu çok hoşuma gitti.Güzel film izlenmeye değer...10/10 veriyorum ^^
    chnas
    chnas

28 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    senaryoyu oldukça etkileyici buldum. filmde anlatılan karakterlere benzer hikayeler gündelik hayatta da sıkça karşımızda çıkıyor. ibretlik güzel bir film bence. 8/10