JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
31 Ekim 2011 tarihinde eklendi
2010 ylının sürpriz filmi diyebiliriz.Senaryo,yönetmenlik,oyunculuk hepsi çok başarılı.Mutlu sonla bitirme hastalığına kapılmasaydı unutulmaz filmler arasına girebilirdi.
Son zamanlarda izlediğim en iyi Demi Moore performansı kadının dönüşü muhteşem olmuş diğer oyuncular ise vasatı dahi aşamıyor. Bir pazarlama şirketinin bir kasabadaki insanlara pazarlama yaparken onların hayatlarına girerek onları nasıl aldatıklarını anlatan dair çarpıcı bir film.
Filmde kötü yorum yok ama aldığı puan çok düşük.aslında bu puanı hak etmiyor daha yükseklerde olmalı..Filmi mutlaka izleyin..Seneryosu çok hoşuma gitti.Güzel film izlenmeye değer...10/10 veriyorum ^^
senaryoyu oldukça etkileyici buldum. filmde anlatılan karakterlere benzer hikayeler gündelik hayatta da sıkça karşımızda çıkıyor. ibretlik güzel bir film bence. 8/10