Bir Kadının Seks Günlüğü
    2,9
    Bir Kadının Seks Günlüğü hakkında görüşlerin ?

freedomknight
    freedomknight

20 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    10/10 Kesinlikle muhteşem bir film.2009 Yılının en iyi filmi.Ama tabiki herkezin algılayabileceği bir film değil.Özellikle Türkiyede yaşıyan insanların sex hayatı yok denecek kadar az ve hissiz olduğunu düşününce filmden verilen mesajlar yerine ulaşmıyor doğal olarak.Filmin finalinde tüylerim diken diken oldu.Böyle bir final hiç mi hiç beklemiyordum.

Kimseye tavsiye etmiyorum;) Bırakın azınlık izlesin,bırakın azınlık anlasın.Film hayatımda büyük bir değişiklik getirdi.Hayat görüşünüzü değiştirebiliyor.Bırakın beğenmeyenler aynı hayatı yaşamaya devam etsinler.Bizse,

yeniden doğalım...

Aytac Akcin

Inanç perdesi ne kadar kalınsa,akıl güneşi o kadar geç doğar.
    karatarot
    karatarot

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Filmde verilmek istenen mesaj verilmiş bu yüzden olumsuz eleştirebileceğim bir noktası yok. Valerie cinsel tutkularını özgürce yaşarken bir erkeğe aşık olup bağlanmanın kendisine yaşattığı sürgünü ve hapsolma hissini çok başarılı bir şekilde dile getiriyor. Aslında hayalinde olan şey, bir erkeği sevmek ve onun kadını olmak. Ancak işler planladığı gibi olmuyor ve bu boğuculuktan çıkıp fahişe olup hem para kazanıp hem de kendi cinsel isteklerini tatmin etmeye çalışıyor. Orada da yaşadığı hüsrandan sonra filmin bütününe baktığımızda Valerienin kendi hastalığı neticesinde ne şekilde mutlu bir yaşam sürmesi gerektiğini anlayabiliyoruz. Elbette bu hikaye cinsel dürtüleri standart seviyede olan insanlar için geçerli olmayacaktır. Burada uç noktaları görmek lazım! Çünkü bu hikayedeki kişilik standartların dışında dürtülere ve isteklere sahip.
    ersenkall
    ersenkall

4 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Filmin sonunda verdiği msj çok kötü
    jeolog2017
    jeolog2017

2 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Hanım efendiye hayatı dolu dolu yaşa demişler oda önüne gelenle yatmaya başlamış. zaman kaybı
    Sevgi Erol
    Sevgi Erol

30 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    filmden çok millet neyapıyor diye baktım kalbim350 atıyordu korktum seyretmedim etrafa bakındım
    cougarcop
    cougarcop

29 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    histerik bir kadının halleri.bir arkadaş yazmış bunuelin gündüz güzeline benziyor diye.bu filmi ya bunuel gibi bir yönetmene çektirirsin; 45 sene hatırlanır, yada catherine breillata verirsin festivalleri ayağa kaldırır.ama böyle 'ne İsaya ne Musaya' diye çekersen eline yüzüne bulaştırırsın.3,5/10
    jsb-2
    jsb-2

29 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Filmde çok erotik sahne mevcut filmin tadını kaçırıyor açıkcası biraz daha dramatik bir film çekilebilirdi.Yaşanmış bir hikayeden alıntı yapılmış sanırım ama konusu için bu kadar şey yaşamaya gerek yoktu.10/3
    ts2002
    ts2002

28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    ben film mi izledim gerçekten cok güzel bir film
    ama türkiye de iş yapacağini sanmiyorum ,filmin sonu cok sacma bitiyor ,yine de izleneçek bir film iyi seyirler
    ilsalaron
    ilsalaron

27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda izlediğim en cüretkar sahnelere sahip erotik bir dram en son sanırım 9.5 hafta bu alanda bu kadar cüretkar sahnelere ssahipti. Sağlam bir hikayesi ve kurgusu var.
    aorkunuyar
    aorkunuyar

27 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    sevdiğin işi yapmak bu olsa gerek.. bence psikoanaliz film gibi bakılırsa başarılı bir kurgu, daha güçlü bir mesajı olan son düşünülebilirdi.İspanyol sinemasının son yıllarda verdiği universal hitabetli filmleri örnek alabiliriz ancak bu kadar açık fikirli bir film yapabileceğimi sanmıyorum. Heralde bolca eşcinsel geyik içeren filmler bile okadar eleştiri almazdı bile..
    ramazancoklu
    ramazancoklu

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    filmde çok pornografig sahne var
    PraEt0r1aN
    PraEt0r1aN

Sürekli erotik sahneleriyle dram a yer bırakmamışlar 3/10
    scirak5
    scirak5

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    fılm oldukca dusundurucu kesınlıkle ızlenmelı son sahnesıne kadar bulacagınız cok sey var fılmı ızlemeden kotuleyenlere de hayret edıyorum cok guzel bır fılmdı
    ankara3-09
    ankara3-09

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    filmi dün gece izledim saçmalafı az.İnsanın kendini tanıması için illa kendini pazarlaması mı gerekiyor.Sadece kadın yine bir meta üstelik tüketilen bir meta kısaca kapitalizmin en ucuz eşyası olarak sunulmuş...kadınlar adına üzüldüm
    patron-US-
    patron-US-

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Sinemasal olarak bir numarası yok! Kesinlikle vasatın altında bir filim.Ama yazarının hikayesi ilginç..! Hepsi o kadar.