juve-baby
21 Şubat 2010 tarihinde eklendi
en gerçekçi mayfa filmi demiş bi arkdaş, zaten film gerçek bi hikayeden uyarlamaymış, cidden ii filmi J.Depp ve A.Pacino harika ikiliydiler, A.Pacino ayak işleri yapan rolüyle süperdi, mimikleri, tavırları harika..çok beğendim 9/10..***..
Hiç ama hiç sıkılmadan izleyebileceğiniz sıcak bir film. Al Pacinoya ne oynasa yakışıyor zaten, patron rolü de yakışıyor, bu filmde olduğu gibi ezik bir mafya elemanı rolü de... Vücut hareketleri mimikleri tekrar tekrar izlenebilecek cinsten, Johnny Depp de oyunculuğunu kanıtlıyor tabiki.. Forget about it dedikleri sahneler bombaydı :)
Bizim Kurtlar Vadimize esin kaynağı olan film. Özellikle filmdeki diyaloglar insanı hiç sıkmıyor. Oyunculuklar tabii ki güzel. Özellikle Pacino nun bence biraz ezik ama iyi niyetli mafya mensubunu canlandırması çok gerçekçi. Hele en sonda yakalandıklarında J. Depp e seslenişi..
Gerçekte; Pacino nun canlandırdığı karakterin o şekilde ölmediği hapse girdiği ve Akciğer Kanserinden öldüğü söylenir bilginize.
8,3/10 Mafya filmlerini seviyosanız izleyin ama ben tabii ki bi başyapıt diyemeyeceğim. Sonra Coppola, Scorsese ve Leone kızar bana :)
Çok sevdiğim iki oyuncu başrolünde olduğu bir film bile olsa abartılacak bir yanı yok bence.Ben daha mafyavari daha silahlı entrikalı bir film bekliyordum,burda daha çok işin insani boyutlarıyla ve kahramanların psikolojik durumlarıyla ilgilenilmiş.Yer yer çok etkileyici sahne geçişlerine ve sağlam diyaloglara sahip film kesinlikle izlenmeyi hakediyor.
gerçekten süper bir film.. Al pacino nun the insider(köstebek) filmine göre çok daha güzel... Al pacino nun yanı sıra Johhny deppin de performansı süperdi.. Scarface ve Baba filminden sonra Al pacino nun en sevdiğim filmi..Kesinlikle tavsiye ederim.. 10 / 10
Filmin süresi ve durağanlaşan bazı sahneler yanında johnny depp ve Al Paçinonun oyunculuklaerı tamamen filmi götürüyor. Özellikle johnny Deppin kanımca performansının tavan yaptığı filmlerden biri. Mafya iç yapısından çok ikili ilişkilere dayanan kurmacayı izlerken sıkılabilirsiniz ama sergilenen oyunculuk sizi tamamen filmin içine çekiyor.