4,6
Yedi hakkında görüşlerin ?
22 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Morgan ve brad filmi taşımış 7 günah konseptinin kullanılmasıda baya iyi güzel polisiye film.Klasiklerden izlenir.
30 Ocak 2024 tarihinde eklendi
İzlerken durağan akışından bir nebze sıkılmışmolsam da şaşırtıcı ve beklenmedik finaliyle beni çok şaşırtan bir filmdi. İlk başlarda sıradan bir senaryosu olan sıradan bir polisiye filmi izlediğimi düşünmüştüm ama gerçek gerçekten çok farklıymış.
25 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Son sahneye kadar harika bir oyunculuk içeren ve görselliğin dönemine göre çok başarılı olduğu bir film.
9 Şubat 2023 tarihinde eklendi
ZAMANSIZ BİR YAPİM ATMOSFER SENARYO KURGU OYUNCULUK VS VS HER ŞEYİYLE ÇOK İYİ BİR FİLM...MUTLAKA İZLENMELİ
18 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Güzel Ve kaliteli Bir film lakin filmi izlerken filmin sonu hakkında yaptığım düşüncemin doğru çıkması beni üzdü ve filme dair bir etki bırakmadı keşke daha farklı bir son olsaydı.
sinema
1 ziyaretçi
23 Haziran 2022 tarihinde eklendi
O kadar film izledim ama izlerken gözümün dolduğu sadece bir film var. O da Se7en. Bir filmin finali ancak bu kadar vurucu ve sarsıcı olabilir. Hala etkisindeyim. Başları ve ortası biraz sıksa da finali ve şahane oyunculukları için izlenir. Özellikle Brad Pitt in oyunculuğunu bu filmde çok beğendim. Finali için kesinlikle izlenmeli. Nokta
13 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Oldukça ilgi çekici bir hikaye ve alışılmışın dışında bir son.
9 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Yedi, senaryosu Andrew Kevin Walker tarafından yazılmış, yönetmenliği ise David Fincher tarafından yapılan 1995 yapımı filmdir.Filmde Hristiyanlık'ın 7 ölümcül günahını işleyenleri kendi vahşi yöntemleriyle öldüren bir seri katili ve onun peşindeki iki polis dedektifinin çabalarını konu alan hollywood yapımı bir filmdir.
Benim eleştirime gelecek olursak. Baş roller dışında oyunculuklar çok iyi değildi. Ancak gerek senaryonun bu denli iyi işlenmesi ve sürükleyici olması gerek baş rollerin değişimini adım adım hissettiğimiz bir yapım olması sebebiyle benden 4 puanı almayı hak etti
5 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Öncelikle uyuşuk uyuşuk izlememeniz gereken bir film. Yoksa ipin ucunu kaçırabilirsiniz. Freeman ve pitt olağanüstü oyunculuklar çıkarmış ortaya. Film sadece polisiye filmi değil, bir dram, bir aksiyon, bir felsefe ve ders çıkarabileceğimiz sahneler barındırıyor. İzlemenizi tavsiye ederim.
14 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Kutunun içinde ne olduğunu merak edenlere, kutunun içinde kültlük var kardeşim. Harika bir polisiye.
1 Kasım 2024 tarihinde eklendi
İşte bu süper bi filmdi. Hayran bıraktıran katil ve o cool hali süperdi. Cinayetler belki biraz daha gösterilebilirdi çok üstün körü geçildi o vahşeti ve acıyı hissedemedik ama kesinlikle İzlenmeliiiiii....
10 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
O zamanki durumlara göre iyi bir prodüksüyon ve kaliteli bir senaryo. Oyuncular hakkında bir şey demeye gerek yok.
29 Şubat 2020 tarihinde eklendi
film hakkında ilk söylemem gereken şey filmin ele alış biçimi diyebilirim. filmin senaryosu sıradışı bir şekilde yapılmış kurgu süper. her saniyesi özellikle çekilmiş bir film. filmi genel olarak beğendim diyebilirim. özellikle mistik ve felsefik mesalarında olması filme ayrı bir tat katmış. oyunculara söylenecek söz yok zaten. Brad Pıtt deyim yerindeyse döktürmüş. rahatlıkla izlenebilir bir film beğenmezseniz bile farklı bir film izlemiş olursunuz sırf bu nedenle bile izlenir.
28 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Film gerçekten atmosferi ve yarattığı gizemsi havasıyla seyirlik bir şaheser.Fakat filmin beni pek etkilediğini söyleyemem.Gerçek bir polisiye klasiği ama daha fazlası değil.imdb puanının kasıtlı olarak şişirildiğini düşünüyorum. Bundaki en büyük etken oyuncu kadrosu ve isim yapmış bir yönetmenin elinden çıkması.
26 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Uzun bi film ama izlediğiniz zamana değer. Filmin akışı o kadar sürükleyici ki zaten zaman umrunuzda bile olmuyo. En sevdiğim ve geç izlediğim için kendime kızdığım filmlerden.