arkadaslar film bu puanı oyuncu kadrosuyla ve sonuyla almıstır filmin 2 saatten olusuyor ve ilk 1.5 saatinde hicbirsey yok.son yarım saat film heyecanlanıyor ve izleyenlerin tahmin edebilecegi bir finalle bitiyor.kötü film demiyorum ama hakikaten bu puanı hakketmiyor puanı bence 8 olmalıydı.8 den yukarı cıkacagını düsünmüyorum
Oyunculuklar harika,sadece Gwyneth Paltrow beni sinir etti tavırlarıyla bana göre fazla abartılı oynamış ya da filmde derdinin ne olduğu tam anlatılmamış.Brad Pitt, Kevin Spacey ve Morgan Freeman muhteşemdi.Senaryosu çok zekice yazılmış.yanlız 7 cinayetin sonuncusu eksik kaldı(öfke) böylesine becerikli bir katilden daha fazlasını bekliyor insan :P bu yüzden ve Gwyneth Paltrow yüzünden 10 değil 9 verdim.Filmi mutlaka tavsiye ediyorum, pişman olmazsınız.
bu adam benı cıldırtıyor yaa brad pitt bır adam her fılmı bu kadar gusel olur mu yaaa adam sınema ıcın yaratılmıs super otesı bır adam bu fılm de gercekten arsıvlık bır fılm fınalı sızı buyulucek ısleyın ve gorun morgan babada saten efsanedır ona degınmedım gerek gormedım o adamı bılen bılır saten efsanelerı tartısmaya gerek yok ama brad pitt benım her zaman adamımdır her fılmını ısledım sızde ısleyın bu fılm sadece bı tanesı
david fincher ve brad pitt, güzel ve her zamanki gibi başarılı bir ikili. kesinlikle izlemeye değer, çok başarılı bir film.kötü adamın ismi neden john doe acaba diye düşünmeden edemiyorum.10/10
arkadaşlar herkes bradd pitt morgan freeman filan diyor ama Kevin Spaceyden bahseden hiç yok.Bence onun yaptığı rolü ne bradd ne morgan yapabilirdi.Lütfen emeğinin hakkını verelim.Filmi klasikler arasına sokan bence Kevin Spacey ve bradd pittin mükemmel final sahnesidir...