Senaryoyu okuyunca spoiler gibi zaten neyle karşılaşacağınızı bildiğiniz için fazla ilgimi çekmediydi devamlı övüldüğü için izleyeyim dedim genelde filimlerin dublajsız halleri daha iyi olur ama bazen bu filimdede olduğu gibi dublajlısı daha iyiydi. Neyse filimin başı hep cinayet mahalleri gösteriliyor ve hiçbir heyecan yok tarantino filimlerini hatırlatan bir sürü diyalog hiçbir aksiyon gerilim yok. Filmin sonuda sönük bir şekilde bitiyor sadece vermek istediği mesaj etkiliyor sizi.
Brad pittin oyunculuğunu hiç beğenmedim hele o son sahnedeki inandırıcılıktan eser yoktu yapımcılarında etkisi olabilir bunda. Morgan freemanın oyunculuğu filmi biraz olsun kurtarıyor. Ve tabiki kevin spacey verilen rolü 10 dakkada olsa güzel bir şekilde hakkını veriyor. Keşke izlemeseydim diyebileceğim bir filim. 5.5/10
Polisiye gerilim filmleri aslında hiç ilgimi çekmezdi.Brad Pitt hayranlığımdan dolayı filmi izledim ve türüne göre mükemmel bir senaryosu olduğunu gördüm.Eh birde küçük bir mesajı var.Şaşırtıcı bir kurgu beklenmemeli.9/10
Ewt film oldukça güzel ama şöyle bir sıkıntı war. Herşeyi önceden tahmin edebiliyorsunuz ya da bu benim için böyle oldu. Fotoğrafçının aslında katil olduğunu, o kutudan karısının çıkacağını bunları izlerken bir bir söyledim. Sanırm bu anlamda pek başaramamışlar ama çekimler, büyülü hawa, sürekli cinayet işlencekmiş sezgisi iyi werilmiş. 10/8 le yorumlayabilirim.
şu filmin puanı böyle iken bu film nasıl bu kadar puan alırmış?
ne saçma!
herkesin beğenisi, film değerlendirme kriterleri çok farklı. Sonsuzluk ve Bir Gün benim için bir başyapıtken bir başka arkadaş sıkılıp izlemeyi yarıda bıraktığını yazıyor..
ben veriyorum 9-10, o veriyor 5-6.. haliyle esas olan puanlar değil, filme yapılan yorumlar.. en azından bir fikir sahibi olmak adına değerli yorumlarınızı filmin içeriğiyle ilgili yazarsanız memnun olurum..
bu filmde açıklayamadığım bir şeyler var...ilham gelmiyordur belki...bir yandan çok iyi bir yandan da hatalı bir şey varmıydı, eksik bir şeyler...aklıma pek bir şey gelmiyor...o halde bu film için 10/9 luk iyi bir kurgu denilebilir...