david fincher ve brad pitt, güzel ve her zamanki gibi başarılı bir ikili. kesinlikle izlemeye değer, çok başarılı bir film.kötü adamın ismi neden john doe acaba diye düşünmeden edemiyorum.10/10
bu filmde açıklayamadığım bir şeyler var...ilham gelmiyordur belki...bir yandan çok iyi bir yandan da hatalı bir şey varmıydı, eksik bir şeyler...aklıma pek bir şey gelmiyor...o halde bu film için 10/9 luk iyi bir kurgu denilebilir...
Ölümün yedi rengi. İzlerken çok fazlaca beğenmiştim. Bugün bir daha izleme fırsatım oldu. İnanın bu türün en başında gelen filmdir benim için. Senaryo-kurgu-oyunculuk 4x4 kalitesinde. Ama 7. ölüm baya bi dram tarzı. 10/10
Baştan sona sizi içine çeken atmosferi, mükemmel olay örgüsü, parmak ıssırtacak oyunculukları ile harikulade bir film. Defalarca izlenmeli, arşivin en güzide yerinde size gülümsemeli...
bu filmi film yapan kesinlikle kadrosudur..sorarım size aynı kadro saw da olsa ne olurdu veya saw ın kadrosu seven da...ayrıca filmin kurgusu ve sonu saw kadar değil..
seven benim bu tür de izlediğim en iyi film çünkü normalde bu tür filmleri hiç sevmem ama bu filmin bende "olağan şüpheliler" filmi ile birlikte özel bir yeri var.yoksa polisiye türünü çok demode buluyorum ama bu film o demodeliği bile delip geçmiş bir film.yanlız filmin süpriz son olmadığı görüşü var.yahu arkadaşlar saw ın sonu anlatılır mı?yada 6. his in sonu anlatılır mı?anlatılmaz tabii çünkü filmin tadı zaten orda.işte o filmler gibi bu filmin sonu da söylenmez.oysa bu film sadece finalinden ibaret bir film değildir.saw ın sonunu çıkarın geriye ne kalıyor?belkide hiçbir şey.ama bu film başından sonuna kadar mükemmel bir gerilim havası mevcut.yanlız testereyi öven arkadaşın aksiyon olmadığı için seven ı beğenmediğini söylemesine çok şaşırdım.çünkü testerede de ben şahsen aksiyon göremedim.gerçekten herkesin izlemesi gereken bir film.ama begenmeyen arkadaşlara saygı duymak gerek.çünkü herkesin zevki farklıdır.
bu adam benı cıldırtıyor yaa brad pitt bır adam her fılmı bu kadar gusel olur mu yaaa adam sınema ıcın yaratılmıs super otesı bır adam bu fılm de gercekten arsıvlık bır fılm fınalı sızı buyulucek ısleyın ve gorun morgan babada saten efsanedır ona degınmedım gerek gormedım o adamı bılen bılır saten efsanelerı tartısmaya gerek yok ama brad pitt benım her zaman adamımdır her fılmını ısledım sızde ısleyın bu fılm sadece bı tanesı