beck31
1.383 değerlendirmeler
17 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Ele aldığı konuyu en kaliteli ve titiz şekilde anlatabilmiş Jason Reitman.Oyunculukların bahsedildiği kadar iyi olduğuna katılmasamda tatmin edici olmadığını söyleyemem, iyiydi.Bunun dışında dokunduğu romantizm ve hayata dair olayların işlenişide gayet tatlıydı.Fazlasıyla kayda değer bir film.9/10
Değişik bir film olmuş.Beklentilerimin cok altında kaldı ama kötü demek haksızlık olur.Dialoglardaki ayarlar ve gönderilen mesajlar zekice fakat geçen yıla bakınca bu filmin oscar için cok zayıf kaldıgını düşünüyorum
Küresel ekonomik krizin en etkili olduğu zaman diliminde yazılmış hikaye. böyle bir zamanda zirve yapacak işlerden biri herhalde gerçekten profesyonel işten kovuculuk" olurdu :). iyi film. geçen yıl yaşanan ekonomi kaynaklı krizin abd deki etkilerine atıflar yeteri kadar var.(ama belgesel olsaymış daha mı iyi olurmuş? diye de sormadan edemiyorum kendime. teknik açıdan eleştirmeye gerek duymuyorum o yüzden). iyi seyirler seyreyleyeceklere.
Bu film nasıl Oscar ve Altın Küre gibi dallara aday olmuş halen çözebilmiş değilim. Sadece 20-25 dakikası izledikten sonra son derece sıkılacağınız anormal derecede geveze bir film. Ayrıca şu ana kadar izlediğim en kötü George Clooney bence bu film Oscar yerine Ahududu ödüllerine aday olmalıydı.
filmden sonra direk, soundtrack ını indirdim. mükemmel müzikler. bence kötü bir film değil. özellikle vermek istediği mesajı alırsanız. o sınırsız özgürlüğün ve yalnızlığın aslında bir yardımcıyla olabileceğini mesela...
Benim ilgimi çeken bir senaryoydu, aktörde elbette ilgimi çekiyor du çok, izledim, çok başarılı çok büyük mesajlar veren bir film diyemeyeceğim. Ama değişik bir hayatı gözler önüne seren değişik bir film bence, ben beğendim..
filmi izledim ..çok kimse için sıkıcı gelebilir ama benim hoşuma gitti yaşam tarzı,amacı tamamen farklı bir adam clooney de hakkını vermiş izlemenizi tavsiye ederim
george cooloney son filmlerinde saçmalamaya başlamıştı daha doğrusu saçma senaryolar ve yanlış yönetmenlerle çalışmıştı,yine fiyasko olur bence,benim tarafımda bu film onun son şansı,benim için yine hüsran olursa hayatda izlemem birdaha filmini...