Filmi sinemada oynayacak kaliteye getiren faktör George Clooney tabiki..O olmasaymış o kadar göz önünde bir yapım olmayacaktı..Beni pek sarmadı izlemesenizde olur..
Günümüz acı gerçeklerini ortaya koyuyor film.Sonu da gayet iyi,yoksa romantik komedi tarzında bir film olurdu.George Clooney yaşlamıyor anlaşılan :)Ama Oscar lık mı,orası tartışılır.Hoş bir film,ama çok şey beklemeyin.7,5/10
G.Clooneyin performansını çok beğendim. "Ryan Bingham" karekteri için G.Clooney in seçilmeside başlı başına bir tebrik gerektiriyor. İyi bir seçim,iyi bir performans.
Film 7/10 puan değerinde benim için. Yani izlemek bir zaman kaybı olmaz.
Cok iyi bir filmdi. 2010 ekonomik krizinin getirdigi sonuclari akici bir sekilde anlatiyor. Oyunculuklar sade ve saglamdi. Uc temel karakter oldukca iyiydi. Umarim Vera Farmiga bir Oscar adayligi kapar. Herkese tavsiye edilir. 9/10
tamam konusu iyiydi ama aşk konusu bu kadar havada kalmamalıydı.. filmde sıkıldık.. sonu resmen hüsrandı.. filmin tek iyi yanı george clooney di , ama onun olması bile filmi iyi yapamamış
Sadece müziğini beğendim,bir de ilk onbeş dakikasını...ondan sonrası sıkıcı bir işten kovmaya dönüşüyor..işin dozunu kaçırmışlar ve boş bir film çıkmış ortaya...Konuşma çok hareket yok...Bu film herhalde en kötüler listesinden oskara aday olur...