Başta sıkıcı gelmişti ama film ilerledikçe kahramanımız duygusallaştıkça yalnızlaştıkça onun ruh halinden bende etkilendim gayet güzel bir dram filmi çok ağlak değil ama derdini anlatmış yeterince.izlenmeli
jason reitman 3.filmi olan up in the airde yine farklı bir senaryo ile çıkmış karşımıza juno ile her nekadar ahlaki olarak pek hazmedemesemde keyifle izlemiştim bu filmde gerçektn ustalığnı kanıtlamış. bana göre bu adamda çok iş var soundtrack albumunude kacırmayın derim
Güzel bir filmdi sıkıcı bir konusu olmasına rağmen iyi anlatmışlar ama sonunu bana göre pek iyi bağlayamamışlar filmin adı gibi finalide biraz havada kalmış.
Jason Reitman dan yine ezber bozan bir film gelmiş, aynı şey juno filmi içinde geçerliydi. George Clooney ve Vera Farmiga dan da güzel oyunculuklarla kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacak bir film. Film aynı zaman da Amerikan iş dünyasındaki o inanlımaz vahşiliğide apaçık ortaya seriyor. Bu duruma aslında kendince dur dediğindeki kırılma noktası da çok üzücü bağlansada, film genel çizgide 8.5 hakediyor.
Amerikan filmlerini genelde sıkıcı ve aptalca bulan biri olarak söyleyebilirim ki, bu film gerçekten çok güzel. Filmin sonunda izleyiciyi ters köşeye yatırmaları da güzel olmuş. Puanım 9/10.
sistemi eleştirel bir bakış açısıyla anlatan güzel bir film. biraz romantik komedi, biraz dram.. George Clooney ve Vera Farmiga standartların üzerindeler8.5 / 10
Romantizm, komedi, drama herşey vardı içinde. Sıkılanlar olmuş ama açıkçası bu tarz filmleri seven hiç kimsenin sıkılacağını sanmıyorum. Belki sonu farklı değilde filmin gidişatına göre seyircinin istediği şekilde bitebilirdi. Olsun böylede hoş bir filmdi.
ortalamanın sıkılacağı bir film olarak görmüyorum bu filmi. bazılarının filmin eksik bir yanı olduğunu söylemesi, umdukları sona kavuşamama isteğinden olabilir bu anlamda film tamamiyle gerçekçi olmuş diyebilirim. 8/10