ilk saniyesinden son saniyesine kadar çok beğendiğim bir film.öncelikle kadro harika,çok uyumlu.hemen ısınıveriyorsunuz bu dörtlüye.hepsi tek tek çok eğlenceliler.filmin ismi zombieland,bunun o bildiğimiz korku filmlerinden biri olmadığını zaten biliyorsunuzdur,fakat böyle değil diye illa ki tam tersi olarak türle dalga geçmek (meşhur tiye almak diye tabir ettiğimiz olay) amacında da değil kesinlikle film.tabii ki bazı sahneler size böyle hissettirebilir fakat genel olarak baktığımızda kendi halinde,kendi konusu olan,oradan buradan beslenmeye ihtiyaç duymayan bir film.hele bazı kısımlar var ki gerçekten çok orjinal ve kesinlikle akılda kalıcı.film o kadar keyifli ki üç saat olsa izlenirdi bence ama ne yazık ki 90 dakikada bitiveriyor.ve tadı damağınızda kalan hoş bir seyirlik olarak yer ediyor hafızanızda.kaliteli.
Son zamanlarda izlediğim en eğlenceli, vakti değerli kılabilitesi yüksek, bol aksiyon ve kendini izleten sahneleri içinde barındıran bir film olmuş.W.Harrelson farklı projelerde kendini harika gösteriyor, Bill Murray sürprizini çok sevdim, izlenmeli.8.5/10
uzun zamandır izlediğim en iyi komedi filmi diyebilirim. kaçırmayın mutlaka izleyin 90 dakikanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. oyunculuklarda çok iyi senaryoda güzel daha ne olsun.
beklentilerimin çok üstünde bir filmdi. hem korku hem komedi filmi. içinde çok güzel espiriler var.filmin sonu biraz daha farklı olabilirdi. sanki biraz yarım kalmış gibi.herkese tavsiye ederim 10/8
kemerleee Yorumuna tamamen katılıyorum. film acaip eğlenceli. Yönetmen karakterleri çok güzel tanıtıp sevdiriyo buda filmi samimi yapıyo. 10/9.Film dediğimiz şey kurgudur, fantastik kurgular saçma olur(gerçek olamayacağı için) o yüzden bi zombi filmine saçma sapan diye yorum yapmak saçmalığın daniskasıdır!!!
Ben filmden keyif aldım. En az Shaun Of The Dead kadar komik ve eğlenceliydi. Gerçi burada atmosfer daha iyi yansıtılmış. Emma Stone ve Jesse Eisenberg'ün oyunculukları gayet iyi ve özellikle de Woody Harrelson'ın oyunculuğu çok başarılydı. Filme en çok gönül veren oyuncu buydu. Sonuç olarak keyifli vakit geçirmek isteyenlere, komedi sevenlere ve zombi sevenlerin hayal kırıklığına uğramayacağı bir yapım olmuş. Bu arada filmde korku sahnesi yoktu. Sadece komedi ve gerilim vardı denilebilir. Yalnız filmin tek kötü yanı şu: Hikaye çok kısa. Hemen başlıyor ve bitiyor. Bu filme mutlaka bir devam filmi gelmesi lazım bence. 4/5