bjkomer
22 Ocak 2010 tarihinde eklendi
İzlenebilir bir film. Yanlız filmi izlemden önce nietinizi iyi tayin etmelisiniz. Yani korkmak için mi,gülmek için mi yoksa ikisindende bir tutam varsa iyi olur demek içinmi? 3.şıkı seçerseniz film ile bağdaşlaşmış olur.
Zombi filmi olmasına rağmen, aslında bir komedi filmi. Ben, kişiel olarak korku-komedi filmlerini sevmiyorum. Ya korkmalıyım ya gülmeli. İkisi bir arada olduğunda iki duyguyu da alamıyorum. Boş bir vakitte izlenebilecek, sıradan bir film. Bazen kısacık gerileyim, ama çoğu kez güleyim diyenlere.. İyi seyirler...
İzlerken gülmekten öldüm. Hele birbirlerine şehir isimleriyle seslenmeleri felan çok orjinal bi hava katmış. Bir zombi filminde çok fazla mantık aramak saçma olur. Beni güldürmeyi ve eğlendirmeyi fazlasıyla başaran bir filmdi. 10 üzerinden 9.
fazla bişey beklenmeden izlenmesi gereken bir filmmiş. filmin ana konusu: diğer insanlar olmadan sizinde bir zombiye dönüştüğünüz ve bir aile kurmanın önemi. ben bu ana fikire katılıyorum. bu fikri benimseyen bayan arkadaşlardan da özel mesajlar bekliyorum :)
Ne zamandır böyle bir film arıyordum...Süperdi...Kafaları patlayan zombiler ve o aksiyona paralel giden salt eğlence..En iyi zombi filmleri arasına çoktan girdi...Şimdi bunun üstüne Left 4 Dead iyi gider.. : )10 üzerinden 8
filmi izlerken çok eğlendim,zaman nasıl gecti anlamıyorsunuz bile korku komedi türünde en basarılı filmlerden birisi.zombi filmleri seven bi insan olarak çok keyif aldım.mutlaka seyretmenlisiz puanım 8/10
güzel bir komedi ve korku filimi karışımı. günbatımından şafağa filimi tarzında olmuş.hoş. biraz erkeklere özel bir filim özelligide var hani onun için bayanların bu filimden bişey anlıyacagını sanmıyorum:)))))
keyifli vakit gecırmek için bire bir güzel vakit geçiriyor tabi 400 kişilik korupark salonunda tek başıma tek seyirci olarak izlemekte ayrı bir keyifti :)
Başlangıç sahnesi çok güzel,ama gerisi boş.Eğlenceli mi ewet,ama sinemada değer mi,tartışılır.Shaun of THe Deadin tırnağı bile olamaz.Bill Murray bile kurtaramamış maalesef(zaten çok da rolü yok).6/10
Hayatta en sevmediğim film tarzı korku komedidir.Komedi ve korku bence, dini film içerisine erotik sahneler koymaya benzer.Bir korku filmi hayranı olarak hiç hazzetmediğim gereksiz filmler bunlar..