Korku - Komedi diye tür mü olur demeyin , hem eğlendirip hem de iğrendirebilen nadir filmlerdendir."En eğlenceli zombi filmi" fikrine katılıyorum kesinlikle 8/10
ilk saniyesinden son saniyesine kadar çok beğendiğim bir film.öncelikle kadro harika,çok uyumlu.hemen ısınıveriyorsunuz bu dörtlüye.hepsi tek tek çok eğlenceliler.filmin ismi zombieland,bunun o bildiğimiz korku filmlerinden biri olmadığını zaten biliyorsunuzdur,fakat böyle değil diye illa ki tam tersi olarak türle dalga geçmek (meşhur tiye almak diye tabir ettiğimiz olay) amacında da değil kesinlikle film.tabii ki bazı sahneler size böyle hissettirebilir fakat genel olarak baktığımızda kendi halinde,kendi konusu olan,oradan buradan beslenmeye ihtiyaç duymayan bir film.hele bazı kısımlar var ki gerçekten çok orjinal ve kesinlikle akılda kalıcı.film o kadar keyifli ki üç saat olsa izlenirdi bence ama ne yazık ki 90 dakikada bitiveriyor.ve tadı damağınızda kalan hoş bir seyirlik olarak yer ediyor hafızanızda.kaliteli.