Eğlenceli demek yeterli olacaktır ''Zombieland'' için.Başka da bir amacı yok zaten ve bunda başarılı olduğunu söyleyebiliriz.Yine de ''Amerikanlaşıp'' fazla abartmaya gerek yok.
Bize güvenmekle hata ettiniz biz neden size güvenmekle hata edelim ki?
Tarzı şahsımca beğenilen güzel repliklere sahip film akıcılığı ve kahkaha garantili durum komedi sahnelerinin yanında duygusal yönüyle de sağlam ve çok eğ bir kaç kez kullanılan; '':Küçük şeylerin tadını çıkar.' Kuralına uyarak küçük şeylerin tadını çıkarırken bütünüyle zevk alacağınız bir izlemelik.
ilk saniyesinden son saniyesine kadar çok beğendiğim bir film.öncelikle kadro harika,çok uyumlu.hemen ısınıveriyorsunuz bu dörtlüye.hepsi tek tek çok eğlenceliler.filmin ismi zombieland,bunun o bildiğimiz korku filmlerinden biri olmadığını zaten biliyorsunuzdur,fakat böyle değil diye illa ki tam tersi olarak türle dalga geçmek (meşhur tiye almak diye tabir ettiğimiz olay) amacında da değil kesinlikle film.tabii ki bazı sahneler size böyle hissettirebilir fakat genel olarak baktığımızda kendi halinde,kendi konusu olan,oradan buradan beslenmeye ihtiyaç duymayan bir film.hele bazı kısımlar var ki gerçekten çok orjinal ve kesinlikle akılda kalıcı.film o kadar keyifli ki üç saat olsa izlenirdi bence ama ne yazık ki 90 dakikada bitiveriyor.ve tadı damağınızda kalan hoş bir seyirlik olarak yer ediyor hafızanızda.kaliteli.
Son zamanlarda izlediğim en eğlenceli, vakti değerli kılabilitesi yüksek, bol aksiyon ve kendini izleten sahneleri içinde barındıran bir film olmuş.W.Harrelson farklı projelerde kendini harika gösteriyor, Bill Murray sürprizini çok sevdim, izlenmeli.8.5/10
Çok eğlenceli, insanı rahatlatan, hoş zaman geçirten bir filmdi. Woody Harrelson oyunculuğunu yine konuşturmuş diyebilirim. Bunun yanında diğer genç oyuncularda müthiş bir ritim yakalamışlar ve ortaya izlenmesi büyük keyif veren bir film çıkmış ortaya. Filmin kısa süresinde büyük bir eğlence sizleri bekliyor, mutlaka izleyin derim?
uzun zamandır izlediğim en iyi komedi filmi diyebilirim. kaçırmayın mutlaka izleyin 90 dakikanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. oyunculuklarda çok iyi senaryoda güzel daha ne olsun.
İnsanlar bulaşıcı virüs yüzünden zombie dönüşmektedir.Zombie dönüşmemek için Columbus,kendince kurallar koyar.Tesadüfen Tallahassee ile tanışır.Daha sonra Wichita ve kardeşide onlara eklenecektir.Bitmiş harap olmuş bir dünyada zombilere yem olmamak için mücadele veren bir avuç insanın,komediyle karıştırılmış hikayesi.Aslında beklediğimden iyi çıktı ama bazen şaşırıp abuk subuk halde alıyor.Hikaye açısından zaten tatmin edici değil ama yinede keyifli vakit geçirmek için izlenebilir.Filmde Columbusu oynayan Jesse Eisenberg,meşhur olduğu diziden bu yana hep aynı karekterde filmlerde oynuyor.Bir kerede farklı bir karakteri oynadığı filmde izlesek iyi olucak.Sinemanın en çıtır güzellerinden Emma Stoneun filmdeki tarzı,saçı,kıyafetleri çok iyi olmuş.Tipik zombie yol macerası tarzında ki film,fazla detaycı olmazsanız keyifle izleyip tüketebilirsiniz.Üst düzey bir şey beklemeyin.