dissentient-dissenting-
26 Aralık 2010 tarihinde eklendi
daha fragmanından filme gitmemem gerektigini johnny deep in o eblek surat iafadesini (ki bu ifade icin filmde angelina jolie nin yaptıgı yorum takdir e şayan +1) gordugumde anlamıstım aslında. johnny deep kronolojisindeki en manasız ve anlamsız film olmalı. (yani paraya falan mı ihitiyacı varmıs da kabul etmıs) film sadece angelina jolie nin moda ve vucut gosterisinden ibarettir. ne konu anlamında ne de oyunculuk adına filmde hicbir sey goremedim sahsen. gene de deep severler ve canı sıkılıp da film izlemek isteyenler icin uygundur diyeyim (zira ben o sebepten gittim).
Gayet güzel,eğlenceli,baştan sona sıkıcı olmayan bir film bence.Ama illa sinemada izlemesenizde olur,DVD de rahatlıkla izlenir.(Fazla aksiyon olmadığı için)
Görsel olarak ve mekan olarak gayet başarılı fakat sinemada izlemeye değer bir film değil bence evde tatil gününü film izleyerek geçirmek isteyen birisi için vakit geçirilebilecek bir film.
johnny-angelina-venedik üçlüsü harika. filmin sonunu tahmin edebilenlerin zekasına hayran kaldım. evet öyle bir sonuç çıkması bekleniyor ama hiçbir ipucu yoktu. gayet başarılı buldum. son replik de çok hoştu. 10/8 bence....
başkalarının hayatı çok güzel filmdi fakat bu filmi beğenmedim. halbuki iyi olmasını umut etmiştim. yönetmen Jolie ye hayran galiba. filmin ilk yarısı jolie yi izledik.sonu için sürprizli deniyordu.bence il 10 dakka da sonu anlaşılıyordu.sonuç olarak depp hatrına 4 puan benden.
film görsellik yönünden başarılı. Angelina Jolie zarafeti ile büyülüyor. Film Venedikte çekilmiş. Filmi izledikçe orayı görmeyi daha çok istedim. Jhonny Depp! Oyunculuğu ve sempatisiyle filmi tek başına sürüklüyor. Senaryo çok komplike değil ama yine de izlemek keyifli ve eğlenceliydi!
ilk yarı dan snra 2.yarıda ne olacakta bu film kurtulacak diye düşündüm...2. yarıda anladım ki ilk yarı 2. yarıya hazırlık şeklinde çekilmiş, beğendim... finali tahmin etmiştim zaten ama güzeldi jonny deep yine iyi oynamış o salak halleri çok iyi canlandırmış angelina jolie yi donuk buldum sanki felç olmuşda 2 yıl tedavi gördükten sonra setlere dönmüş gibiydi.. genel intiba güzel fim 10/8
Filme dün gittim gitmiycektim ama sonra vazgeçtim ve gittim ben fazla sinemaya giden biri değilim güzel filmler olursa fragmandan etkilenirsem giderim.Turist filmi güzeldi,oyuncuları beğendim ,ikiside rollerinin hakkını vermiş venedik sahneleri süperdi filmi başarılı buldum.