kemerlee
8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Sophie Marceau başrolünde oynadığı 2005 yapımı fransız filmi Anthony Zimmerin önemli yıldızlar katılan ama senaryo olarak fazlasıyla sığlaştırılan, kötü bir yeniden çekim turist.Eski filmleri yada üzerinden uzun yıllar geçmiş dünya sineması örneklerinin tekrar çekimlerini biryere kadar anlıyoruzda, 2-3 sene önce çıkmış başarılı olmuş bir filmin hemen yeniden çevrilmesi en başta büyük bir antipati yaratıyor.
filmde bir tek görüntüler işe yarıyor desem yeridir venedik şehrini iyi bir gezmiş oldum filmde :) iki süper oyuncuyada bu filmi hiç yakıştıramadım en fazla 3 puan veriyorum
Sadece dnyann en gzel kadn ve en gzel adamn ayn karede grmek iin bile izlenebilir. Filmin konusu yaratc deil, sonu yaratc deil ama sklmadan ve akc bir ekilde izlenebiliyor.. Belki ayn oyunculuklarla baka iki kii bu filmde oynasayd 6 puan verirdim ama Johnny ve Angeline uruna 8/10.
2 büyük oyuncudan daha iyi bir film beklememe rağmen film finaliyle oldukça başarılı yinede olaylar çabuk gelişiyor ve senaryo zayıf kalıyor ama Venedikin eşsiz güzelliğinin yanına Angelinann güzelliğide eklenince film kendini izlettiriyor fazla birşey beklemeden izlerseniz beğenirsiniz
Orijinalini de seyrettim ve açıkçası daha iyi bir uyarlama bekliyordum. Mekan olarak , özgün filmden daha başarılı buldum ama vasatı aşamamış bir Depp ve Jolie vardı perde de. Açıkcası Paul Bettany bile çok iyi rol kesiyordu onlardan. Senaryo çok banal olmuş, ikisinin arasında ki kimyayı tutturacağım diye!
angelina ve johnny bir araya gelince insanlar titanic tadında bir film beklentisi içine niye girerler anlamıyorum. emin olun bu kadar büyük beklenti içinde olsaydınız titanici bile beğenmezdiniz.bence seyirlik hoş bir film olmuş.oyunculuklar iyi.sizi izlerken sıkmıyor.seyredin pişman olmazsınız derim...
Açıkçası yönetmen sanki; son derece güzel ve seksi,herkesin -özellikle ekeklerin başını döndüren Angelina Jolie ile yine Angelina gibi seksi ve son derece karizmatik kadınların hayran olduğu erkeklerinde beğendiği Johnny Deppi bir araya getirelim de filme bakarız demiş gibi.Filmin sonlarına doğru da bir film çektiklerini hatırlayıp zorlama herkesin çok sevdiği süprizli bir final düşünmüşler o kadar.10/5