3,8
Şampiyon hakkında görüşlerin ?

13 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Gayet güzel bir öykü,iç ısıtan bir aile filmi.

Tabiiki bir seabiscuit kadar başarılı değil fakat yinede kesinlikle izlemeye değer.

10/8
15 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Geçtiğimiz yıllarda sinemalarda gösterilen ve ödüller alan "Seabiscuit" filmi kadar başarılı olmasa da, bu haftanın iyi filmlerinden. Özellikle Diane Lane ve John Malkovich çok iyiler. Ancak bir filmin kahramanı var ki o da şampiyon tay "Secreteriat" bir tay bu kadar mı güzel ve zeki olur filmi izleyince bana hak vereceksiniz. 7/10.
8 Mart 2011 tarihinde eklendi
kendimi bir an jokeyin yerinde hissettim ve çok duygulandım - 1010
6 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Disney'in en iyi yaptığı şeylerden biri gerçek yaşam hikayelerini efsaneleştirmek.Burda da dibe vuran bir at çiftiliği sahibinin hikayesini yetiştirdiği atla beraber efsaneleştiriyor.Ailenizle oturup 2 saatin tadını çıkarın.Filmin bir sahnesinde gerçek Penny Chenery'nin az da olsa görünmesi de izleyenler için hoş bir sürpriz oldu...8/10
4 Şubat 2011 tarihinde eklendi
biraz daha etkili anlatılabilirmiş...ama yine de izlemeye değer güzel bir film...
11 Şubat 2011 tarihinde eklendi
kaliteli bir film, seyredilmesini tavsiye ederim. 7,5/10
25 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Ailece izlenebilecek enfes bir filim. Bu filim bataklığa dönmüş sinema sektöründe görülebilecek nadir eserlerden. Duygulanmadan izlemek mümkün değil. Mendillerinizi hazırlayın.
30 Kasım 2010 tarihinde eklendi
şampiyon safkan secretariatın hikayesini anlatan bu filmi dörtgözle bekliyorum,iyi bir film olacağa benziyor,filmin kadrosuda bu arada iyi sayılır
20 Ocak 2011 tarihinde eklendi
uzun zamandır izlediğim en iyi filmdi diyebilirim.
15 Şubat 2011 tarihinde eklendi
uzun zamandır gerçek olan bu efsane atın filmini bekliyordum.gayet de güzel olmuş.sebascuit kadar sürükleyici olmasada beğendim..
31 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Disneyin gerçek hayat hikayelerini anlattığı filmleri sevenler için diyebilirim ki kesinlikle izleyin. Tek kelime ile harikaydı..
31 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Orta halli bir film, beklentinizi büyük tutmayın. Her zaman prim yapacak konular (azim, kararlılık, inanç) işlenmiş ve izleyicinin hissiyatı zorlanmaya çalışılmış. İşte bu zorlama basit olmuş. (6/10)