JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
15 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Şaka gibi bir film ''Don't Be Afraid of the Dark''.Çocuklardan başka korkutabileceği hiç bir seyirci kitlesi olmayan,oyunculukları ve yönetmenliği yerlerde sürünen,Del Toro ismiyle paketlendiği için de son zamanların hayal kırıklıklarından biri.Ama ben kötü bir film izlediğim için değil,çok sevdiğim Guy Pearce bu filmde olduğu için üzüldüm.
Del Toro'nun bu kadar saçma ve kötü bir senaryoyla böyle bir ise kalkismasina hiç anlam veremedim.Zaman zaman geren ama fazlasiyla saçmalayan bir film.Sahnelerin çogunu kafamda bir mantik çerçevesine oturtamadim...4/10
Guillermo del Tor'nun yapımcı olarak yer alması tanınmış kadrosu ve güzel fragmanıyla başarılı bir korku filmi izleyeceğimi sanmışken ilk dakikasından itibaren hem konusu, hem anlatımı hemde korku unsuru olan küçük yaratıklar(diş perisi) nedeniyle yetişkinlerden daha çok küçük yaştaki izleyicilere hitap ediyor(eminim fazlsıyla beğenirler bayada korkarlar) ama sorun şuki gerilim ve korku sineması yetişkinler için yapılır çocuklar için değil.Del toro nasıl bir düşünceyle ele almış ne yapmak ismemiş bilemiyorum ama bu haliyle bir korku film değil alay edilebilecek bir saçmalık çıkmış ortaya. 10/3