Gir Kanıma
3,4

c-citil
c-citil

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
tekrar tekrar izlenebilecek, izledikçe keyif alınabilecek bir film bence. çok çok iyiydi.
filmmaniac
filmmaniac

30 Eylül 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu kadar acımasız olamazsınız . mükkemmele yakın bir filmdi diyevilirim . filmde gerilim her ne kadar 2. plana atılmışsa da irkilmeden duramıyorsunuz . olaya çocuk gibi görünen ama yaş olarak büyük bir vampirin kendisine aşık olak masum bir çocuğun hikayesini anlatıyor tabi bazılarımız işin içinde vampir girince daha farklı şeyler bekliyor ama . . . gerçekten izlenmesi gereken bir film 10/8.5
sinangenc19
sinangenc19

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
ben bu filmi yorumlarına bakmadan izledim, hiç bişey beklemiyordum, ortalama bir filmdir diye izledim...tabi şok etkisi yarattı izledikten sonra :=), çok güzeldi... türünü çok iyi yansıtabilmiş bir film 9,1/10
kayader-2
kayader-2

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
vampir filmi beklentisiyle izleyince insanı şaşırtan ama iyi ki de böyle bir film yapılmış dedirten hoş bir film.
ozkanaydin-83
ozkanaydin-83

18 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Sabır, sadece filmin başındaki durgunluk için :) daha sonra gösterdiğiniz sabır için ödülü fazlasıyla alıyorsunuz.Benzer bu tür filmlerden açık ara önde olan bir film zaten. Bunuda puanı ile kanıtlıyor...
MesSev
MesSev

29 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Film gerçekten arkadaşların da dediği gibi ağır ama konu bakımından oyunculuk bakımından değişik ve kaliteli bir yapıt bence..Farklı bir tarzı var..Ki dramatik yanı da gerilim ya da korkuya göre daha ağır basmış zaten..Vaktiniz varsa izlenebilir türden...10/6.5
Yedinci Oda
Yedinci Oda

4 Aralık 2011 tarihinde eklendi
emincike
emincike

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Çok uzun zamandır bu kadar hoşuma giden bir film olmamıstı. Bence çok başarılı bir film olmuş...
seneldeniz
seneldeniz

19 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bir film ancak bu kadar sade ve bu kadar mükemmel olabilirdi!..
Murat Karahan
Murat Karahan

8 Şubat 2012 tarihinde eklendi
filmi tavsiye edenlere cok teşekkür ederim.kesinlikle izlemeniz lazım.su ana kadar izledigim en iyi ve farklı vampir filmi.Alaca karanlık gibi bir ergen filmi degil .vampir hakkını veriyor.Yok böle bi film herkese iyi seyirler
gizilyaklasim
gizilyaklasim

6 Ocak 2010 tarihinde eklendi
kesinlilke izlemelisiniz sıradan bir film değil içeriğinde her tür duyguyu barındırıyor diğer filmlerle kıyaslama yapılmayacak derecede mükemmel
palamut890
palamut890

1 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Bennce çok güzel etkileyici bir film.Bizim ülkemizde çok fazla rağbet göreceğini zannetmiyorum bizim ülkede recep ivedik filmleri izlenir ancak.Bu film yalın üslubuyla sıra dışı bir yapıt olmuş.