3,4
Gir Kanıma hakkında görüşlerin ?
13 Aralık 2015 tarihinde eklendi
İyi, hoş güzelde ben bu filmden hiçbir şey anlamadım. Yani klasik o uçmalı kaçmalı saçma vampir filmlerinden değil kabul. Ama IMDb de 8 puan alacak ne yapmış bu film ben onu çözemedim. Açıkçası gerilim deseniz ben hiç gerilmedim. Korku deseniz hiç korkmadım. Tam olarak bir senaryosu da yok yani basit bir hikaye.

Neredeyse tamamı çok ağır geçen, farklı bir film. Evet bunu kabul ediyorum, çok farklı bir film. Ama sadece farklı diye bu kadar yüksek puan almaz herhalde. Bu filmde benim yaşadığım tek duygu meraktı. Acaba ne olacak merakı. Düşük bütçeyle çekilmiş bir İsveç filmi. İsveç sineması adına pek bir bilgim yok ama bu o kadar akılda kalıcı bir değildi benim adıma. Ama hakkını vereyim vampir türü filmlerin çoğu gerçekten vasatın altında. Bu en azından farklı yapısı ile izlenilebilir bir film olmuş.

Zaten çok uzun zamandır korku filmi izlemiyordum. Çünkü artık dünyanın neresinde olursa olsun tıkandı bu sektör. Yeni bir şey üretilmiyor. Bu filmi o hevesle izledim ama beklentimin altında kaldı açıkçası. Olumlu olarak söyleyebileceğim başroldeki iki çocuk oyuncu. Hani gerçekten çok iyiydiler. Oyunculukları ile filmi izlenilebilir kılmışlar. İyi seyirler... 6.9/10
2 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Klasik bir vampir filmi olduğunu düşünmüyorum,zira bozuk aile yapısı,ezilen çocuk vs gibi konulara da değinmiş ve dram ve aşk konusunu güzel bir şekilde sunmuş.Filmin finalindeki havuz sahneside aklımdan çıkmıyor.Güzel bir Kuzey Avrupa filmi.
13 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Özünde güzel ama ağır temposu ile çok şey vaat etmiyor.. Yönetmenin çalışması başarılı bulunabilir.. Oyunculuklar iyi değil..Ağır filmleri severim diyorsanız, buyurun izleyin..10/7..
30 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Ağır bir tempoda izleyen bir yapım Let the Right One In.Diğer vampir yapımlarının aksine aksiyonu olmayan bir yapım Let the Right One In.Eğer vampir filmlerinden hoşlanıyorsanız izlemeye değer bir film olduğunu düşünmekteyim.Sonuç olarak ben Let the Right One In e 10 puan üzerinden 7 puan veriyorum.
7 Nisan 2011 tarihinde eklendi
ok farkl ve baarl bir film olmu gir kanma.Vampir hikayesinin yanna ak ok ustaca serpitirilmi.sve in o souk iklimi filmin gerilim koluna da ayr bir etki yapm.7.5/10
26 Mart 2011 tarihinde eklendi
"Mükemmel iyinin düşmanıdır" diye bir laf vardır. Bu film içinde rahatlıkla kullanabiliriz bu sözü.
Herşey o kadar düzenli, senaryo yazımı kusursuz, sanki senaryo; piyasada onlarcası bulunan "Senaryo Nasıl Yazılır" kitaplarından birini gece yatmadan önce okuyup sabah yönetmene yollamış birisinin elinden çıkma.
Bu kadar profesyonellik içinde amatör ruhu, kitsch estetiği istedi ruhum.
Başarılı atmosferi filmi ayakta tutuyor, gerisi yapay ne yazık ki.
26 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Değişik ve tam İsveç Havasında bir film. Görüntüler ve atmosfer birebir İsveç Modeli, bu yönden film çok sağlamdı.Ama cinayetlerin hiç araştırılmaması (yada vasat geçilmesi), kızı herkesin görmesine rağmen küçücük yerde yakalayamamaları eleştirilecek yanlarıydı. Havası anlatım tarzı ve iyi sayılabilecek oyunculuk kalitesiyle, Değişik bir vampir filmi olmuş, çok şey beklemeden bence süper değil ama başarılı ve izlenmesi gereken bir yapım.
20 Eylül 2009 tarihinde eklendi
başrollerini iki ufak çocuğun paylaştığı bir film olmasına rağmen oldukça gerilimli olduğunu söyleyebilirim.bildik konulara farklı bir bakış açısı getirme fikri milyon dolarlık hollywoodtan değilde avrupa sinamesından gelmesi de oldukça düşündürücü. görüntü,kurgu ve oyunculukta iyi olunca ortaya güzel bir iş çıkmış..7.5/10
13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
kaç tane ödül aldığı önemli değil bence.tek güzel sahnesi vardı oda filmin sonundaki havuz katliamı.onun dışında filme katılan hiç güzel bişey yok.filmi beğenmemek de entelliğe girmez ayrıca onu da söyliyim,ayrıcaaa bu filmi sırf bu kadar ödül aldı diye beğenmek entellikten sayılıyo bana kalırsa.filmi izleyenler hiçmi sıkılmadı ya merak ediyorum.ben filmin sonu gelsin diye dua ettim resmen.insanı kalp atışlarını yükselten sadece bir iki sahnesi vardı onlar da kız her an bi yerden birinin üstüne atlayıp ısırcak diye beklediğim sahnelerdi.onun dışındaa hiiiççç mi hiçç kayda değer bir bi repliği,konusu yoktu,çok sıradan bi filmdi...o kadar iyi filmler varken bu film nasıl bu kadar ödül almış onu da çok merak ediyorum doğrusu :/
12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Çok aksiyon olmayan, bir vampirin insani duyguları olabileceğini ve bunu sürdürebileceğini işleyen ağır giden bir film. Farklı bir vampir filmi, bir twilight gibi aşk ve derinlik içeren kurgusu yok, sanatsal bir vampir filmi denebilir. Vampir filmlerinden hoşlananların kaçırmaması lazım fakat farklı beklentilerle gidenlerin hayal kırıklığı yaşayacağı bir film olmuş.
7 Nisan 2009 tarihinde eklendi
ya acayip bir film... nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum?! Öncelikle filmin yönetmenine hayran kaldım. Görüntü yönetmenliğide bir o kadar harika. Filmde garip bir sakinlik ve huzur verici bir hava var. Bazı sahnelerdeki dış sesler (börtü, böcek vs. sesleri) beni mest etti. Yani dediğim gibi filmi tarif edemiyorum. İlginç bir deneyim oldu benim için. Film çok sakin bir havada ilerliyor. Ama kesinlikle sıkılmadım filmi izlerken. İlginç bir vampir filmi izledim... 10 üzerinden 8
3 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
ben izlerken çok sıkıldım ama oyunculuklar iyi sayılır eh güzeldi
7 Şubat 2011 tarihinde eklendi
gayet güzel bir film olmuş. özellikle kız çocuğun oyunculuğu çok güzel ve yüzü tam da vampir imajıyla örtüşmüş. yalnız filmin açıklamasında babasının işlediği cinayetler diyor. o adama bence babası değil sevgilisi. çünkü kız hiç büyümüyor ve adama karşı sert tutumları bunun göstergesi. orada bir yanlış anlaşılma var insanlarda sanırım. filmin sonunda da bu senaryo zaten tekrar ediyor. o yüzden ilginç zaten.
10 Mart 2011 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken bir film.türün değerli örneklerinden.belirteyim fazla hareket beklerseniz hayat kırıklığına uğrarsınız.
10/6
28 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
İki küçük çocuğun hikayesi yeşilçamda zengin fakir olarak anlatılırdı çooook eskiden. Bu filmde iki çocuğun hikayesi ise normal çocuk ve ölümsüz kana susamış çocuk olarak anlatılıyor. Buram buram sanat filmi olmuşken vampir hikayesinide inceden anlatan, görmeyi bilenide derinden etkileyen bir dostluk barındırıyor. Beğenmediğiniz takdirde kaybedeceğiniz iki saatiniz varken çok hoşlandığınız bir film de olabilir. izlemeye değer.