3,4
Gir Kanıma hakkında görüşlerin ?
8 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bakın arkadaşlar ben sinema 4. sınıf öğrencisiyim ve bu filmi kuzenlerimle beraber izledim onlar artıkbitsin bu işencede gidelim diye izlediler ben ise biraz bu işin eğitimini aldığım için beğendim yani diyeceyim sıradan izleyiciler bu filmden çok sıkılabilir o yüzden gitmeden önce düşünün yoksa bir işkenceğe dönüşebilir
12 Haziran 2010 tarihinde eklendi
iyi bir sinema seyircsi olduğuma inanıyorum ve artık dandik flmler ilgimi çekmiyor. size şu kadarını söyleyeyim çok az film beni bukadar derinden etkiledi. oyunculuk çok güzel. anlatım sade macera yok aksiyon yok saçma sapan işler yok. ne süper artist bir delikanlı neden sexy bir genç kız. karakterler sanki gerçek hayattan seçilmiş gibi... ben bu filmi duygusal buldum gerçekten izlerken kalbinizin atığını hissedeceksiniz ve bu tip bir sevgiye ne denli hasret kaldığınızı hatırlayacaksınız...
27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Çok orjinal bir hikayesi ve çok güzel atmosferi var filmin uzun zamandan beri bu kadar keyif almamıştım bir filmden.Kesin ABD versiyonunu yaparlar şimdi bunun bir filminde içine etmeseler olmaz zaten
20 Eylül 2009 tarihinde eklendi
ya hırsımı alamayıp arkadaşlara soruyorum bu filmi nasıl başyapıt olarak görüyorlar sizlere inanamıyorum
14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
büyük beklentilerle gidilmemesi gereken bir film. daha iyi filmler var. izlerken bi sürü soru cevapsız kalıyo. açıkçası umduğummu bulamadım ve keşke başka bişi izleseydim dedim
12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Ben büyük beklentiyle gittim fakat tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Çocuk oyuncuların performansı hakkaten takdire şayan fakat senaryo zayıf ve kopukluklar var. Sanatsal film çekeceğiz diye çok zorlamışlar ama olmamış. Twilightda kötü bir filmdi bu da vasat bir film, "vampirle görüşme" gibi bir film varken bunların lafı olmaz.