V-for-memetta
2 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Vampir filmleri içinde en güzeli diyebilirim. Gerek oyuncular gerekse içerik olarak gerçekten çok farklı...Zorunluluk duygusuyla bilinçli davranmanın farkını anlatması yönünü iyi kurgulanmış..Yaşamak için bazen istemediğimiz kişiliği oynamak...İzlenilmesi gerektiğini düşündüğüm filmlerden birisi...Saygılarımla...
Bennce çok güzel etkileyici bir film.Bizim ülkemizde çok fazla rağbet göreceğini zannetmiyorum bizim ülkede recep ivedik filmleri izlenir ancak.Bu film yalın üslubuyla sıra dışı bir yapıt olmuş.
demek ki bi vapmir filmi de insanı duygulandırabiliyormuş...çocukların muhteşem oyunu için bile izlenmelidir bence.her nekadar bir çok insan için bu film birşey ifade etmesede......
konusu değişik işlenmiş güzel bir vampir filmi. başlangıçtaki adam kesme sahnesi sinema tarihine geçecek cinsten. sonuda ikinci filmin de yapılacağını gösteriyor gibi. standartın üstünde bir vampir filmi.
bi sinema eleştirmeni tarafından yazılan yorumda sanatsal korku olarak nitelendirilmişti filmin türü.. gerçektende sanatsal üstelik benim seyrettiim en ii sanatsal filmlerden. keyifle hiç sıkılmadan izledim. hele ki 95 doğumlu iki gencin başrolde sergiledikleri performans söz konusu olursa 10 üzerinde 8 i hak ediyor bence..
Çok aksiyon olmayan, bir vampirin insani duyguları olabileceğini ve bunu sürdürebileceğini işleyen ağır giden bir film. Farklı bir vampir filmi, bir twilight gibi aşk ve derinlik içeren kurgusu yok, sanatsal bir vampir filmi denebilir. Vampir filmlerinden hoşlananların kaçırmaması lazım fakat farklı beklentilerle gidenlerin hayal kırıklığı yaşayacağı bir film olmuş.
yapılan övgüleri hakeden bir vampir filmi, özellikle görselliği büyüleyici. diğer popcorn filmler ile mukayese edilmemeli bu film biraz daha ayrı biryerde
perdede gördüklerimiz normal bişey değil kesinlikle.karla kaplı boğucu isveç,oskar adlı çocuğun müthiş performansı,içinize dokunan müzikler ve tırnak yedirten gerilim.... hepsinden öte aslında müthiş bir aşk filmi bu.
film vampir alt türünü örnek almış ama sanat yönetmeni de iyi iş çıkarmış müzikleri de güzeldi. Ayrıca tabutta uyuma burada küvette uyuma olmuş hala draculanın izinden giden vampir filmi görmek güzel ayrıca bunu ergenlik çağındaki çocukların üzerinden yürütmeleri çok iyi olmuş istanbulda sınırlı sayıda salonda gösterimde ama bu filme gidilir
yıllardan beri film izlerim bazı akşamları vakit bulursam 3 flm izlediğim oluyo bu flmmide izledim ve kendime şu soruyo sormaya başladım ya ben filmden anlamıyorum yada bende bı eksiklik var çünkü bu filme verilen bu puana yazık anlamsız hiç bir şey ifade etmeyen seyirciye herhangi bir şey vermeyen sözde vampirane bir film yapmışlar.paranıza ve vaktınıze yazık
Bir daha da vampir filmi izlemem. Tamam çok kötü değildi belki bazı yorumlar öyle abartılı ki... Neyse alacakaranlıktan sonra bi de bu ben ağzımın payını aldım...