Bu tarz teen-slasher tarzı filmlerin genelde puan ortralamsı düşük oluyor eğer filmden fazla bi beklentiniz yoksa hoiunuza gidebilir.Ayrıca g.Afrika yapımı olduğunu unutmayın!!!!benden 7.5
Sinematik portakalda fragmaNı izlemiştim ve bu filmi izlemeliyim demiştim.... B filmlerini ve rock müzikli kanlı gerilimleri sevecenleri kesinlikle tatmin edecek bi film..
hasat iyi bi film degil.evet biraz gerilim var ama katilin tipi ve her yerde kendini göstermesi işi bozmuş.rock ezgileriyle cinayet sahneleride uyusmuyor.ayrıca rock cı elemanlarda cok cıvık oynamıslar.bu gerilimin tadını kaçırır. halka kimlik ve darkness den sonra daha iyi bi gerilim aramaya devam ediyoruz..bulabilmiş değiliz..
fragmanını dün izledim hareketli bir gerilim filmine benziyor. yine maskeli bir katil ve kurbanı gençler klasik slasher tarzı olduğu açıkça belli. Bu türü sevdiğim için mutlaka izleyeceğim.
son yılların en kötü korku filmi.işte böyle filmler yapıldığı için korku filmlerinden artık tat alımıyor belliki bu filmi bazı baba parası yiyen genç bir grup çekmiş yoksa başka bir zihniyet böyle filmler çekmez.amerikan sinemasına aşırı özenen bir grup genç. ayrıca film birde G.Afrika yapımı yani hiç bir şeye benzemediği haldebütün dünyayı dolaşıyor.birileride değişiklik olur diye para yatırıyor.