3,7
17 Yeniden hakkında görüşlerin ?
19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
komik ve eğlenceli bir filmdi. neye ve kime göre bu kadar düşük puan almış anlayamadım.
15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
film çok güzel beklediğim gibi değildi yani balon film değildi güzel noktalara değinmiş ve sizi hiç sıkmıyor...
22 Aralık 2009 tarihinde eklendi
süper bır fılm izlerken çok keyıf aldım. tavsıye ederım eğlenmek ısteyenler için ve Zac Efron oyuncuğu çok super gelecek vaad eden bır genç
19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filme gitmeden konusuna bakıp 2-3 puan verenlerde sadece bizde var sanırım.
6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bi filmdi. izlerken bayağı güldüm ve izlerken sıkılmanız bence imkansız. çok ii bi film yapmışlar. bazıları öle abrtılcak bi komedi deil diolar ama bence çok güldüren ve eğlendirien bi film.
18 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bende 17 yasima girdim haziranin 17 sinde izleyelim bakalim 17 yeniden neymiş
10 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Film bence daha iyi bir puanı hakediyor. Gerçektende eğlenceli bir filmdi. Eğlence anlayışı 'çılgın dershane' olursa insanımızın bu filmin bu kadar puan alması normal görülebilir. İzlemek isteyenlere kesinlikle tavsiye edilir. Bu tarz filmlerden hoşlananlar tereddüt etmesin. Saygılar
7 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
İnanılmaz keyifli bir filmdi.
Çok güldük, çok eğlendik. kesin gidin. bu film hakedio
24 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
çok güzeldi.uzun zamandır romantik komedi bi film bulmakta zorlanıyordum.10/9
23 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Film gayet güzel. Hiç sıkmadan eğlendirerek ilerliyo. merak uyandıran bir senaryosu da var. 8/10
6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
eğLenceLi bir fiLm izLediğinize pişman oLmassınız
22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
güzel filmdi ve baya bi komikti...
28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
her filme bir mesaj vermiyor ki diye yorum yaparak mesaj kaygısına düşenlerin kesinlikle izlemesi gerek bence. ders çıkartılması gereken çok şey vardı. herkesin izlemesini tavsiye edebileceğim bir film.
4 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
müthiş harika oLağanüstü bi fiLmdi!!
zaten zace öLüorm xD
2 kez gittim fiLme müthiştiiii !!
14 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Filmi izlerken zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamadım. Beni içine çektiğini söylemem gerek, gerçekten çok beğendim.