jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
15 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Yönetmenin wes craven olması iyi olacağı yönündeki beklentilerimi arttırıyor inşallah 13.cuma veya elm sokağı kabusu gibi vasat olmaz başarılı olur.İzleyip,görücez..
İzlediğim filmler arasında en dalga geçilebilir katil bu maskeli katildir. Komiksin yahu... Sanki iki tane çaksan yere yapışacakmışçasına bi his var içimde. Sydney ölürse bu kadar insan katledilmez de dilebilir miyiz? :) Bu filmin sonunda böyle bişeyler olabilir...
klasikde olsa çığlık çığlıktır.ben izlycem kesinlikle yeni yüzleri filmde görmekte güzel olacak mesela heroes dizisinden tanıdığımız hayden. 1.film tadında olmasını diliyorum
izlerken büyük keyif aldığım acaba katil kim diye dedektifcilik oynadığım film.Şimdi tekrar sinemalara taşınıyor.Ne diyelim hayırlı olsun yeni bir katilimiz daha oldu acaba kim ?
Her ne kadar çocukluğumuzda izlediğimiz izlerken yeri gelip korktuğumuz yeri gelip heyecanlandığımız klasik bir konusu olan ve serinin üç filmindede aşağı yukarı aynı şeyleri işleyen bir film olsada bu dördüncü filmi çıktığı zaman sinemada zevkle izleyeceğim. Üçüncüsü bence fiyaskoydu ama bu filmin benim için çok büyük bi anlamı var inşallah kaliteli olurda bu kadar beklediğimize değer yoksa titanic 2 gibi baştan savma bi film olacaksa hiç çıkmasın bu efsane serininde karizması çizilmesin.
Eski Çiglik serisini izleyen birisi olarak farkli katiller düsündüm. Ama finalde ortaya çikan son iyi düsünülmüs. Bazilarina mantiksiz gelsede bence hasta ruhlu birisi bunu rahatlikla yapabilir. Kuzu görünümlü kurtlar hepsinden daha tehlikelidir.