Çığlık 4
    3,2
    Çığlık 4 hakkında görüşlerin ?

Ersan A.
    Ersan A.

7 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
    Eski Çiglik serisini izleyen birisi olarak farkli katiller düsündüm. Ama finalde ortaya çikan son iyi düsünülmüs. Bazilarina mantiksiz gelsede bence hasta ruhlu birisi bunu rahatlikla yapabilir. Kuzu görünümlü kurtlar hepsinden daha tehlikelidir.
    Brokoli
    Brokoli

24 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    Sonu Olmasaydı Bu Kadar Beğenilmezdi Bu Arada Emma Robertsta Artık Genç Kız Olmuş Unfabuloustaki Çocukluğunu Hatırlıyorumda Evrim Geçirmiş Galiba :D
    sekortap
    sekortap

20 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    güzel bir film güzel bir son izlemeye değer bence
    FrankMoses
    FrankMoses

15 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    klasikde olsa çığlık çığlıktır.ben izlycem kesinlikle yeni yüzleri filmde görmekte güzel olacak mesela heroes dizisinden tanıdığımız hayden. 1.film tadında olmasını diliyorum
    movieunit
    movieunit

7 Mart 2011 tarihinde eklendi
    eski süksesini yaratmasada sinamaseverlerin yoğun ilgisini çeker.merakla bekliyorum.
    jamesbond-2
    jamesbond-2

15 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    Yönetmenin wes craven olması iyi olacağı yönündeki beklentilerimi arttırıyor inşallah 13.cuma veya elm sokağı kabusu gibi vasat olmaz başarılı olur.İzleyip,görücez..
    serkangsk
    serkangsk

24 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Her ne kadar çocukluğumuzda izlediğimiz izlerken yeri gelip korktuğumuz yeri gelip heyecanlandığımız klasik bir konusu olan ve serinin üç filmindede aşağı yukarı aynı şeyleri işleyen bir film olsada bu dördüncü filmi çıktığı zaman sinemada zevkle izleyeceğim.
    Üçüncüsü bence fiyaskoydu ama bu filmin benim için çok büyük bi anlamı var inşallah kaliteli olurda bu kadar beklediğimize değer yoksa titanic 2 gibi baştan savma bi film olacaksa hiç çıkmasın bu efsane serininde karizması çizilmesin.
    cannac1
    cannac1

16 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    izlerken ne heyecanlanırdım bu filmi ! harbi merak ediyorum hep televizyonda izledim bu sefer sinemada izlemeye kararlıyım :D
    hazar34
    hazar34

27 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    izlerken büyük keyif aldığım acaba katil kim diye dedektifcilik oynadığım film.Şimdi tekrar sinemalara taşınıyor.Ne diyelim hayırlı olsun yeni bir katilimiz daha oldu acaba kim ?
    lunacy-2
    lunacy-2

20 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Çığlığın diğer filmlerini izlemiştim. Buda güzel olur heralde.
    likedory
    likedory

30 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    İzlediğim filmler arasında en dalga geçilebilir katil bu maskeli katildir. Komiksin yahu... Sanki iki tane çaksan yere yapışacakmışçasına bi his var içimde. Sydney ölürse bu kadar insan katledilmez de dilebilir miyiz? :) Bu filmin sonunda böyle bişeyler olabilir...
    Burakrises
    Burakrises

1 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    2 ve özellikle 3 gibi olmayacaksa hiç çekilmesin.iptal olduğuyla ilgili bazı haberler aldım ama ne kadar doğru bilmiyorum