Çığlık 4
    3,2
    Çığlık 4 hakkında görüşlerin ?

Ismail I
    Ismail I

4 Ocak 2019 tarihinde eklendi
    korkutucudan çok komik bir film. katilin kim olduğu baya merak edici . serinin en iyi filmlerinden birisi
    romeo_callagher
    romeo_callagher

21 Eylül 2011 tarihinde eklendi
    film diger çiglik filmlerinin aynisi gibi çok klise buldum
    greendestiny
    greendestiny

31 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    tabiiki ilk filmin gerisinde ama bence 2 ve 3 ten daha iyi....ama katilin motivasyonu çok abartılı..
    JigSaw-2
    JigSaw-2

30 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    Karşımızda tam bir teen-slasher örneği var kadrosu olsun diyaloglar olsun yaşanan olaylar olsun tam bir teen-slasher filmi Scream yani sakın baştan sonra ciddi havada geçen bir film beklemeyin.Film heyecanlı,bol kanlı ve bol küfürlü bir film,tipik amerikan gençlik korku filmlerinden biri Scream fakat kendini diğer filmlerden ayıran özelliği ise şaşırtıcı sonu,gizemini koruması ve baştan sonra katilin kim olduğunu bulma çabası.Her ne kadar diğer filmlerindekine benzer olaylar yaşansada hala izlenebilirliğini ve heyecanını korumayı başaran bir film olmuş Scream 4.Bu tarz filmlerin örneğin Elm Sokağında Kabus gibi filmlerde seyirciyi korkutmak için bir anda katil çıkar ve fonda gerilimli bir ses olur işte o an seyirci irkilir Scream 4 bunu başarabilen bir devam filmi olmuş zaman zaman gerildiğim sahneler oldu.Korku-gerilim olduğu kadar bence filmde biraz komedi unsuru da vardı sonuçta gençler yaşıyor olayları.Sonunda her Çığlık filminde olduğu gibi film seyirciyi şaşırtıyor açıkçası ben %50 şaşırdım diğer %50yi tahmin edebilmiştim fakat kesinlikle yine şaşırtıcı bir sondu.Son olarak eğer benim gibi teen-slasher severseniz gidin sinemada izleyin derim yani paranıza yazık olmaz.

7/10
    beck31
    beck31

24 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    İzlemesi zevkli bir devam filmi yaratmış Wes Craven. Beklenilenden daha güzel olduğu tartışılmaz, sonlara doğru artan tempo ve detaylar hoştu. Bir de spoiler vermeyen insanlar olsa ne hoş olurdu, 7/10
    Chev
    Chev

21 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    Ben beğendim. Klişelerle dalga geçilmesi güzeldi. Hem güldüm hem gerildim diyebilirim.
    ilkerhaskan
    ilkerhaskan

17 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    İlk filmden bile güzel olmuş. Sadece diğer korku filmleri değil , kendi serisini bile eleştiren bir film olmuş...
    mrw3
    mrw3

16 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    ani çıkışları etkileyiciydi sonu beklentileri karşılayacak nitelikteydi :)
    orsau
    orsau

15 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    Çığlık serisi içinde an an beni gerçekten geren olduğunu söyleyebilirim. Efektleri beğendim ama çekim hataları ve senaryodaki saçmalıklar mevcut. Oyuncuların fiziki halleri bir önceki filmle tutmuyor, kalıcı sakatlıklar da iyileşebiliyormuş. Sydney Prescottı özlemişiz.
    ozzy-badd
    ozzy-badd

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    hakkeden merak ettiğim bir film ... eski filmleri aratmaz umarım :) ...