Açıkçası ilk film kadar sağlam ve "olmuş" bir "Çığlık" beklemiyordum. Film arasında "katil kim toto" muz de kazanan çıkmadı. Her kafadan bir katil sesi duyuldu ama finalde klişe tabir ile "ters köşeye" yattık! Filmin soundtrack i ve yapılan korku filmi göndermeleri de çok kıyaktı...
Yönetmenin wes craven olması iyi olacağı yönündeki beklentilerimi arttırıyor inşallah 13.cuma veya elm sokağı kabusu gibi vasat olmaz başarılı olur.İzleyip,görücez..
Acaba bu kez katil kim diye düşündürmek amacıyla yapılan, germeyen, teen slasher filmi. saçma sahnelerle dolu. 1 den sonrası baydı. 90'lardan çıkamamış bir film.
İzlemesi zevkli bir devam filmi yaratmış Wes Craven. Beklenilenden daha güzel olduğu tartışılmaz, sonlara doğru artan tempo ve detaylar hoştu. Bir de spoiler vermeyen insanlar olsa ne hoş olurdu, 7/10
Beklentilerimin çok altında kalan bir devam filmi oldu.Senaryo o kadar sığdı ki ilk 30 dk scary movie tadında geçti,filmde tüm salon bir kaç kez kahkaha attı,böyle bir korku filmiydi işte.Tvde izleyin derim.
Resmen hayal kırıklığına uğradım. Keşke üstat Wes Craven hiç bu filmi çekmeseymiş bir de bunun akabine bir iki seri daha çekecekmiş keşke on yıl önce bitirilen Scream serisi olduğu gibi kalsaymış. Eski oyuncular korunmuş onlara yenileri eklenmiş ama ne eski kadro ne de yeni kadro tat vermiyor. Bir de film ilk bölümün adeta çok kötü bir versiyonu olmuş. 2/10.
Tüm serisi oldukça sıkıcı, sıradan, basit, anlamsız, korku olmadığı gibi, komikte diyemiyorum, bence zamana yazık, bu tür filmleri seyretmek yerine yürüyüş yapmak bence çok daha faydalı olur...
Çığlık serisi içinde an an beni gerçekten geren olduğunu söyleyebilirim. Efektleri beğendim ama çekim hataları ve senaryodaki saçmalıklar mevcut. Oyuncuların fiziki halleri bir önceki filmle tutmuyor, kalıcı sakatlıklar da iyileşebiliyormuş. Sydney Prescottı özlemişiz.