Resident Evil: Ölümden Sonra

valentin7
valentin7

14 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Ya işte dostum bu :D seri hayranı her halinden belli oluyor adamın :D. Nickinide valentine ypmışın benim gibi BN sadece e yerine 7 kydum xD Neyse. Senin yorumlarını kendim yazmış gibi okudum :D. Her neyse :)) bu film dvd ve vcd e ne zaman çıkar?? İnş 3d teknolojiyide evlerde görbiliriz. Artık evlerde 3d sistem hazırlanılıyor. ve sırf bu film için evime 3d sistem kurdurucam.
sangreal26
sangreal26

13 Eylül 2010 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzeldi aksiyon ve nefes kesen gerilim sahneleri ve bununla beraber 3d olmasıyla beraber harika bir yapıt cıkmıs ortaya diyebilirim bence 9/10mükemmelmutlaka seyredilmesi gereken bı fılm
vclsxd
vclsxd

13 Eylül 2010 tarihinde eklendi
İzlediğim 3D filmler arasında şüphesiz ki en iyisiydi. Ne yalan söyleyeyim, filme girerken korktum ama hiç de korktuğum gibi olmadı. Gözümüzün önünde duran insanlar yoktu. Biz perdenin içindeydik. Sanki Milla ya da Ali bizi elimizden tutmuş da filmin içine almış gibi. Konusu, görselliği ve akıcılığına değinmek istesem sabahı ederiz. En iyisi siz gidip bu filmi izleyin, Dvdsi çıktığında da arşivinize kesinlikle ekleyin. Beni Inceptiondan sonra doyuran bir filmdi diyebilirim.
FURKANYKSL
FURKANYKSL

17 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
GÜZEL FLİM.
spbeyazperde
spbeyazperde

27 Eylül 2010 tarihinde eklendi
muhteşem bir film tam bir görsel şovserinin tüm filmlerini zevkle izledim en iyisi bu olmuş, 3d çekimler avatar kadar olmasada süper...
nymphetamine-2
nymphetamine-2

17 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Oyunculuk, oyuncu kadrosu ve müzik seçimi oldukça başarılı. Bence başarılı bi filmdi.
batu788

Bişey Sorabilir Miyim? neden bu filmi türkçe koymuyolar
graffon
graffon

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
film de jill valantine yi aktif rolde görmemek beni cok üzdü ancak herkes cıkınca 15 saniye görebildim :(
BERKAY-YILDIZ
BERKAY-YILDIZ

14 Eylül 2010 tarihinde eklendi
psychedelic;kardeşim 5 yazacağıma 4 yazmışım:)sen de oynamışsın işte 5 demek istediğimi anlamışsın;)
fearless89
fearless89

3 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Bu daha bir sey deil 5. bölümü bekleyiin .....
BuSsEII
BuSsEII

7 Aralık 2010 tarihinde eklendi
razar bu filmi ve seriyi qüzel yorumlamışsın bende katılıyorum:D neyse, bir bayan hayranı olarak bu seri sevdiğim filmerin başında qeliyor.Harika bir seri...
kerem l.
kerem l.

24 Mart 2015 tarihinde eklendi
Bence en iyi serisi bu.Şu ana kadar 100'den fazla kez izlemişimdir.İnanlımaz bir aksiyon var.İnsanın hiç sıkılmıyor.
madison-lee
madison-lee

27 Eylül 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle kaçırılmamalı. gayet başarılı bir filmdi.