argon18-2
21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
filmi yeni izledim. seyrettiğim en kötü ve anlamsız korku filmiydi. bizim turkler bile daha iyisini çekiyor. filmden bişi anlayan hatta sonunu çözen varsa bi anlatsın. yahu böyle bir film yapıp, sonunda bir mantığa bağlamadan olurmu? filmde kıl olduklarım; 1-kız niye durmadan kırmızı pastel boya ıstıyodu. bu kadar yapmacık oyunculuk olurda cıvık cıvık bağırılırmı. kırmızı pastel istiyomuş... 2-kızla konusan yaslı adamın olayı neydı. kıza soğuk moğuk bişiler dedi olayı neydi? 3-kız en sonunda ışık mışık saçmaladı o olay neydi? olaylar niye başa döndü? 4-bu yaratıklar ne ayak nerden gelmişler. 5-durmus zaman neden filmin bitimine on dk kala başladı. 6-yahu bi guruba film çektirmek için bu kadar zorlama senaryo yazılırda, bu zorlama senaryo bu kadar dandık yonetmenın elende anlaşılması ve içinden cıkılması bir hal aldırılırmı?
son yıllarda izledigim en kötü film di canavar demir kapıları betonları kırabiliyo kurşun işlemiyo fakat adam yangın tüpünü 2 kere vurup kendisinden kurtulabiliyo :) gülmek isteyenler için iyi bir film :)
Buradaki yorumlarda abartıldığı kadar kötü olmadığını düşündüğüm film. Elbette insanı gerçek anlamda geren sahnelerle dolu bir korku filmi bekleyen korkuseverleri hayal kırıklığına uğratacak, sıkacak bir film. Senaryonun da izleyici tarafından doldurulması beklentisiyle pek çok yerde belirsiz, açıklamasız olduğu da doğru. Fakat özellikle zamanla ilgili temaların işlenişini ben oldukça beğendim, her ne kadar orijinal olmasalar ve daha önce onlarca kez kullanılmış olsalarda, benim bu filmi merakla izlememi sağlayan bu oldu. Filmin açıklama getirmeye çalışmaması da bana kalırsa açıklama getirilemeyecek bir olguyu açıklamaya çalışıp saçmalamasındansa daha olumlu geldi.
Sonuç olarak şunu söyleyeyim, silent hill (sessiz tepe) filmini beğenmiş olan korku ve oyunseverler bu filme bir göz atsın, silent hill in kalitesine yaklaşan bir film olmamakla beraber benzer havayı yakalayacaklarını tahmin ediyorum, iyi seyirler.
bugün gittim ve hiçbişi anlamadan bitti.biri bana konusunu anlatsın ya...çok iğrençti her hafta çıkan korku filmlerine giderim ama bu kadar çirkinine ilk defa girdim...sakın gitmeyin paranıza ve vaktinize yazık
Korku filmleri hastasıyımdır ve hepsini mutlaka izlerim ama bu film izlediğime pişman olduğum ender filmlerdendir, tek kelimeyle vakit kaybı bence hiç bu film için vakit harcamayın.