arinberk97
1 değerlendirme
3 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Filmin güzel olacağını tahmin ediyorum.gösterilen fragmana dayanarak bence filmde özel timlerim kaskındaki kamera ile görücez.biz filmi izlerken iliklerimize kadar donuyoruz birde özel tim üyelerinin yaşadığı korkuyu düşünün
Arkadaşlar filmin bazı yerlerinde gizem de var hani şu filmin en sonlarında bir odaya giriyorlar ya orda duvarlarda gazeteler falan filan vardı biraz gizem var ama çok korkunçtu hele tavanarası az kala orda kapatıyordum filmi çok korkunçtu izlemenizi tavsiye ederim şiddetle
Amerikanlar ne kadar özenirse özensin bu filme ama İspanyollar kadar iyi çekemezler.İlk film şu ana kadar izlediğim en iyi korku-gerilimdi.Bu filmide kaçıracağımı sanmıyorum.
filmin ilk yarısında uyuyabilirsiniz.tam anlamıyla itfaiye belgeseli idi.hatta filmi ileri almayı bile düşündüm.ancak filmin 2. yarısından itibaren olaylar başlıyor.önyargılı bakmayıp film izlenirse çok değişik haller alıyor.kameramanın oyuncu olarak bizzat kendisinin çekim yapması da çok güzel olmuş.
arkadaşlar iyimisiniz film daha yapım aşamasında izlemeden yorum yapmak tam bize göre zaten tebrikler size...1.sine bakıpta güzel olacak diyenler dahil::::komiksiniz...
film gerçekten harika ispanyollar bir kez daha korku sinemasına kiliteli bir imza attı gerçekten mükemmel bir filmdi 2. sini mutlaka sinemada izlemem lazım filmdeki efektler ürkütücü gerçekten baya bi geriyo karantina (: tercih etmem REC!!!!!!!!
sanırım dualarımı duymuşlar:D:D: teaser da 1 adet özel tim görünüyor ve olayın geçtiği otelin merdivenlerine çıkıyor.izleyin gayet hoş.ki bu illegal değil.dolayısı ile bu mesajın yayınlanmasında hiçbir sakınca yok.
ilk film süper gerilim di,eminim bu da öyle olucak.Sanatla alakası yok diyen arkadaşlar içinde,aşın artık izleyiciye beklediğini veriyomu evet veriyo daha gerisini bir kurala oturtmanın ne anlamı var,düşük bütceyle çekilmesine rağmen o kadar ödül aldı öyle sesi duyulduki bir sene sonra Hollywood 'Karantina' adı altında aynı filmi bi kere daha çekti,Dikkat etmenizi istiyorum filmin aynısı,bir ikisi dışında tüm sahneler,oyuncuların benzerliği herşey aynıydı.Demek ki filmi herkes beğenmiş siz de yine bu tip çekimler sanata aykırı diye dönün durun kendi çapınızda..
Bu filmin 1.sinin neyini sevdiniz çok merak ediyorum sanki 1950 lerin zombi filmi gibi olmuş,şimdi hepiniz demeyin amatör kamera ile çekilmiş felan o muhbabbet eskilerde kaldı insanlar artık bilgisayar ile muhteşem işler yapıyor,REC2 de muhtemelen beni yanıltmıcak 1.filmin kaymağını yedik düşünüp 2.de aynı formatda çekilecek ama bu sefer insanlar tatmin olmayıp eleştirmeye başlıyacak.