keremzan
19 Nisan 2010 tarihinde eklendi
ilk filmi beğenenler kesinlikle izlemeli.hem ilk filmdeki bazı yeRleRe açıklık getiRmesi hem de olaya yeni katılan swat ekibi konuyu çok güzel bağLamış, bütünlük sağlamış..
Film sonuna doğru güzelleşiyor ama filmin geneli ilk film kadar korkutucu değil. Hikayenin devamını merak edenlere tavsiye ederim. Ancak, daha fazla korku isteyenler için yanlış adres.
Arkadaşlar ilk önce filmi sinemada izleminizi tavsiye ediyorum.Filme gelirsek film başlayınca bir baskı hissettim nedense çünkü sinemanın atmosferi ve o apartmanın ürkütücülüğü nedeniyle olabilir ilk korku anı çıkınca rahatladım,ilk film daha iyiydi çünkü bu filmde swat ekibi olduğu için ve başlarında bir adam olduğu için çaresiz değiller ne yapıcaklarını biliyorlar ilk filmde çaresizler ve hiçbir şeyden haberleri yoktu ayrıca konunun Şeytana bağlanması pek hoşuma gitmedi 1.filmden daha fazla hareket vardı fakat 1.film daha çok korkutmuştu beni ama yinede bir devam filmi olarak gayet iyiydi tekrar sölüyorum sinemada izleyin 1-2 sahnede gerçekten koltuktan hafif kalktım 3.filmide çıkıcak sanırım 8.0/10
Kardeşim henüz film çıkmadı ve yok kötüydü, yok izlemeyin gibi şeyler yazmışsınız.Hem korsanını alıp izliyosunuz hemde hiç utanmadan buraya yorum yazıyosunuz. Ayıp be önce insanların emeğine saygı göster ondan sonra onu eleştir.
Arkadaşlar bu filmi izleyin.İzlemeyinde ne demek olurmu öyle şey takmayın kımseyı güzel bir devam filmi olmuş izlemesseniz kaçırırsınız gerçekten İlk filmi beğendiyseniz bunuda beğeniceksiniz....
filmde birseyi tam anlamadim bu seytanin bir ruh gibi birsey olmasi gerekmiyormu yaratik olmasi biraz garip geldi öyle olunca 1 bedeni kontrol edebiliyormus havası veriyor ama ruh olsaydı diger bedenlerin içinde yasamasi daha inandirici olurdu.
öncelikle şunu belirtelim, devam filmidir.. ilk filmi izlemeden bunu izlerseniz çok şey havada kalır..eş zamanlı olarak swat ekibinin içeRi giRmesi ve rastlaşmalar çok iyi ayarlanmış..rec 3 ü bekliyoRuz..
yorumlara inanamıyorum yaa İlk film gibi buda şahane olmuş arkadaşlar..Yorumlara aldırış etmeyin..Müthiş bağlamışlar birbirine..Benim çok hoşuma gitti Hele sonu insanın ağzını açıkta bırakıyor..Ve Devam filmininde geleceğinin garantisini veriyor..Filmdeki görüntülere çocukların kamerasından devam edilen yerler ise ayrı bi güzel olmuştu..10/10 mutlaka izleyin..