Çok güzel bir devam olduğunu belirtmeliyim..Beklediğinizi bulacaksınız..Seneryodaki ilerleme ise bazıları için hayal kırıklığı olabilir ama ne olursa olsun iyi bir film ve müthiş sonuyla bizi üçüncüsü için heyecan içinde bırakıyor..
tek kelime ile rezalet bir devam filmi olmuş.ilk filmden almış olduğunuz hazzın yarısı bile yok.filmdeki konu tamamen saçma bir konu ile devam noktasına ulaşmış sanırım bunda etkili olan 'paranormal activity' filminin başarılı konusu olacak ki filmi oraya doğru götürmeye çalışmışlar. ilk filmi izleyenler için bu film tamamen gereksiz izlemeyin derim.10/1
ilk film zombi filmiydi bu ise mükemmel bir vucut çalımıyla bambaşka bir kategoriye dalıyor şayet bu değişimi kabullenebilirseniz filmden alacağınız keyifte katlanıyor.
İlk filme nazaran daha hızlı ve daha fazla aksiyon var 2.sinde ve yine sizi yerinizden zıplatacak onlarca sahne tabi mutlaka 1. si izlendikten sonra izlenmeli önceki karakterleri görmekte çok keyifli...
son olarak baştaada dediğim gibi şayet filmin içindeki mevzu değişimini kabullenebilirseniz filmden çok zevk alacaksınız sonuçta film artık bir zombi filmi değil :)
Filmin kesinlikle farklı bir konuya kaymış olmasını desteklemiyor ve hoş bulmuyorum.Evet kaydıkları konuyuda gayet güzel işlemişler beğeniyle izlediğim hakikaten ortalama üstü olduğu doğru fakat ilk tat yok ve dediğim gibi bari Rec kaymasa idi tipik senaryoya.7/10
Ben filmi beğendim ? oldukça başarılı bir devam filmi ? Film 1. filmdeki olaylarla oldukça iyi bağlanmış ? 3. filmde kesin gelecektir ayrıca :) ? İzlenmesini tavsiye ederim ? insanı germeyi başaran bir film ? ancak 1. film kadar iyi değil ? 10/8 ?
ikinci film birinci kadar etkili değildi belkide ilk filmde işin rengi ortaya çıktığından ikincisini sadece sonucu öğrenmek amacıyla izledim ondan olsa gerek neyse üçüncüde yolda bakalım...
Birinci film benim korku-gerlilim türünde bir numaramdı,2.si de bu türde 2 numaram oldu dersem abartmış olmam sanırım.Enfesti,sinemada izlemek apayrıydı bu filmi,REC 3 ü sabırsızlıkla bekliyorum.
İlk filmle kıyaslarsak tabiki ilkinin yanından bile geçemiyor ama bence iyi bir devam filmi olmuş. Tabiki hiç çekilmeseydi ilkinin etkisi daha güzel kalırdı. Bu filmde adamlar olayı bambaşka bir yere sürüklemişler. Şeytan girme, şeytan çıkarma olayları sinemalarda defalarca işlenmiş bir konu bence rec gibi orjinal bir sinema olayının böyle bir konuya doğru dümen kırması hoş olmamış. Yinede ilk filme has harika gerilim sahneleriyle izleyeni germeyi ve şaşırtmayı başarıyor. El kamerasının yine ustaca kullanılışı ve oyuncuların doğal performansları sizin de filmi yaşamanızı sağlıyor. Filmin finali de az da olsa şaşırtıcı. Kısacası ilk filmin yanından bile geçemiyor ama yinede izlenmeyi hakediyor. İlk film benden 9 almıstı buna da 6 veriyorum.
sanırım dualarımı duymuşlar:D:D: teaser da 1 adet özel tim görünüyor ve olayın geçtiği otelin merdivenlerine çıkıyor.izleyin gayet hoş.ki bu illegal değil.dolayısı ile bu mesajın yayınlanmasında hiçbir sakınca yok.