ilsalaron
21 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Bana göre bayağı bir karanlık ve zaman zaman sıkıcı atmosferi olmasına rağmen haftanın iyi filmlerinden. Özellikle Farell ve Blachleda (Ondinei oynayan aktrist) performansı ve kimyaları çok başarılı. Çok hoş modern bir epik hikaye.
İlahların aşkı gibi iddialı bir slogan ile gösterilen bu filmde öyle bir aşkın olmadığını görmek beni çok şaşırttı.Büyük beklentiler ile izlediğim için hayal kırıklığına uğradım. Açıkçası Neil Jordan gibi bir yönetmenden daha fazlasını beklerdim.Belli bir yerden sonra kitleniyor film ve göz doldurucu oyunculukları bunu çözemiyor bile...
Geçen haftasonu izlemiştim, sanatsal açıdan iyi bir film. Ama ülkemiz insanı böyle filmleri sıkıcı bulduğu için kötü yorumlara aldırmayın derim ben bu tarzdan hoşlananlara :))Ağır ama konuyu güzel işliyor ;)
çok büyük beklentilerle gittim fakat küçük kız ve müziği dışında pek beğendiğim bi nokta olmadı..kurgu güzel gibiydi fakat ii yansıtamamışlar..öle biyer gelior ki ne alaka ya diorsunuz..boş vaktiniz varsa gidin..5/10(colin hatrına:))
Bütün vasat filmlere 'sanatsal açıdan iyi bir film' yakıştırmasının yapılmasından sıkıldım artık. Konu güzeldi. Küçük kızın hayal gücü beni inandırdı doğrusu. Ama anlatım sıkıcıydı. Manasız ve yersiz diyaloglar vardı. Bu masalsı konu daha güzel işlenebilirdi. 10/4
ben mi çok şey bekleyerek izledim yoksa film gerçekten mi kötüydü anlayamadım.vasat derecesinde değil ama bunda colin farrellin payı var filmin değil..
collin farrel bile yetmemiş bu filme ,izlemeye büyük beklentilerle başlayabilirsiniz peki ama sonra??? üff amann araya gitmesin bari azıcık daha dişimi sıkarsam biter bu film diye kendinizi kasmanız kuvvetle muhtemel görünüyor ...
Hayatın tadını kaybetmiş bi adama mutluluğu getiren bir kadın. Filmde kadını bırakma sahnesi felan mükemmeldi bence çok acımasızca davranılmış çok güzel bir film izlenmesi gerek