throughout
24 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Çok etkili bir türk filmi... özgü namal ve murat han çok çok iyiydiler.. final zaten çarpıcı.. kitabı okumadım o nedenle nasıl bir uyarlama olduğu hakkında yorum yapamam ama film gerçekten müthiş...
Ben şimdiye kadar hiç bir Türk filmine 10 puan verdiğimi hatırlamıyorum. Olağanüstü bir film şiddetle tavsiye ediyorum. Helal olsun Abdullah Oğuz, Murat Han, Talat Bulut’a ve tabii ki özellikle Özgü Namal’a. Türk Sinemasına böylesine güzel bir film kazandırdıkları için teşekkür ediyorum.
özellikle murat han ın performansı çok iiydi ödülünü hak etmiş dogrusu bir zülfü livaneli hayranı olarak bir kere daha tbrk ettim çok güzledi bravoo :))
Bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi Türk filmlerinden biri. , Bugüne kadar tüm ödülleri ile beğeni toplamış bir çok dünya sinema figürünün yaptığı işlerin değerinden asla aşağıda değil. hatta kimileri için en iyi türk filmi olacak. hemen sinemaya , mutluluğa gidin diyorum.
oldukça başarılı bir filmdi. gerçekten çok beğendim. bütün oyuncular tek kelimeyle harikaydı. özellikle meryem ve cemal.talat bulut ise rolünü başarıyla oynamış ve gidilmesini tavsiye ettiğim bir film olmuş:)
filmi televizyonda izledim.züfü livaneli ,abduulah oğuz, hele oyuncu olarak özgül namal harikaydı.hele filmin sonunda 3 kardeş izliyoduk aynı anda ağlamaya başladık çok garp bir andı belki çok abartık ama hıçkırıklarla desem inanın ben çok etkilendm çok iyiydi ya.
Seviyorum...Bir kaç zaman önce 'Acaba kurtulurmu' diye bahsedilen Türk sinemasını çok seviyorum...O kadar güzel yerlere geliyoruz ki artık.Sevinmemek elde değil..O kadar güzel işlere imza atıyoruz ki artık hollywood sinemasından tamamen kopma noktasındayım..Böyle güzel, böyle başarılı yapımlar daha da artar umarım...Dünyanın en güzel sineması benim sinemam...
İşte sabırsızlıkla beklediğim bir film... Kitabı şahaneydi. E Zülfü Livaneli olurda güzel olma mı? Filminde güzel olacağından eminim. Özellikle Meyrem rolünü Özgü Namal'ın oynadığını duyunca daha bir heyecanladın. Bence Türkiye'de en iyi karakter oyuncusu Özgü Namal... Meyrem'de çok güçlü bir karakter... Özgü Namal'ın bu işin altından başarı ile kalkacağından eminim. Fakat Meyremin başına bela olan yeşil gözleri ne yapacaklar. Özgü'yü lensli göreceğiz sanırım. Kısaca önümüzdeki haftayı merakla bekliyorum.
ben bu filme en yüksek puanımı verdim. çünkü gerçekten de romanı bryazperdeye çok güzel uyarlaşımlar, bazı sahneler deiştirilmiş olsa dafilmin sonu çok güzel bağlanmış. bence Türk sinemasının son dönemlerindeki en güzel yapıtlarından biri.