Mutluluk
    4,3
    Mutluluk hakkında görüşlerin ?

marshmallow-2
    marshmallow-2

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
    o küçük ayrıntılardı kitabı güzel yapan..ancak filmde bunları göremedim..sıkıcı bir film olmuş..begenmedim..
    jeyjey83-2
    jeyjey83-2

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    ÇOK basit film olmuş tipik bi türk filmi olduğu konusu başta olmak üzere her yönüyle belli olan bi film olmuş....5/10
    misty-2
    misty-2

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Şuna kesinlikle inandım ki göklere çıkartılan bir filmi övgülerden sonra izleyince hayal kırıklığına uğruyorum.Bu film elbette Türk sinemasının seçkin filmlerinden biri ama gerçekten özgü namalı burda hiç beğenmedim.Belki de yüzünü tv de kah reklamlarla kah sunduğu programlarla çok eskiten biri olduğu için oyunculuğu sırasında hep o yüzü de gözümün önünden gitmedi ve konsantre olamadım.Sezarın hakkını sezara vermeli konusun da ise çekimler,doğa ve film müzikleri olağanüstü güzeldi.Konu ve filmin geçiş pasajları çok sıradandı ve bazen de mantık çerçevesini zorluyordu.Bir Züğürt Ağa da döktüğüm gözyaşını ve duygusallığını bu filmde yaşıyamadım.Bu film Türk sinemasının Top 10 sıralamasına giremez bence
    burakbuyukbekar
    burakbuyukbekar

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
    fim guzeldi ama sunu soylemek iwstiyorum ki kitabı okuyunca film hic beklenildigi gibi diil cogu yeri kesmisler cogu yerde inanılmaz derecede oynama yapmıslar ama kitap filmlerinin hepsi bole oluyo bence biraz daha kitabı orijinali ile benzer yapsalar film daha guzel olurdu ama yinede guzel bir film di
    pinarimben
    pinarimben

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
    kitabın bütün o güzel ayrıntılarını çıkarıp sıradan bir senaryoya dönüştürmüşler... hiç beğenmedim.
    furkanov
    furkanov

9 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    çok vasat bi film izlerken acayip sıkıldım ve 8 puanı nasıl geçti anlayamıyorum çok cömertiz puanlarda galiba. 4/10
    sinema
    1 ziyaretçi
    4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Kitabını okudum ve büyük bir heyacanla filmi izledim. filmin sonunda "yuh yani bu kitap bir filme bu kadar kötü uyarlanır" dedim.
    rolüne en yakışan burada Özgü Namal olmuş,
    profosor rolünde Talat Bulut sürekli gülme halinde, hiç beğenmedim. 3/10
    begumada
    begumada

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    kitabını okuduktan sonra film çok basit geldi kitabı okuyup filme gitmenizi tawsiye etmiyorm onun dışında iyi sayılır ama çok iyi diildi bana göre....
    che-samet
    che-samet

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    ödül alacakbir film değil.çok klasik bir türk filmi olmuş.sadece zaman kaybı