Serkan K.
7 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Film vasatı geçememiş bir film. hikaye çok bilindik, yönetmenlik çok kötü, senaryo güzel, oyunculuklar bazıları süper bazıları kötünün kötüsü oyunculuklar, görüntüler güzel, müzikler güzel kurgusu kötü spoiler: köyden gelen adam kaçakları sorarken bi arabada balık satıyolar, arabanın arkasında Marmaris balıkçılık yazıyı görünce hııı tamam biz hemen marmarise gitmemiz lazım fikrine kapılıyolar. kaçaklar marmariste demek ki. (çok komikti) türk sineması maalesef daha 40 fırın ekmek yemesi gerekiyor. böyle güzel hikaye müzik senaryoyu böyle piç edilir dersini veriyo.
Türk sinemamıza nitelikli bir film daha kazandırdığı için Abdullah Oğuz birkez daha teşekkürü hakediyor.Özgü Namalda beklemediğim kadar iyi bir performans ortaya koymuş.İzlenilmesi gereken bir yapım.7/10
güzel film.Nasıl başyapıt film olarak nitelendiriliyor hiç anlayamadım.Sanırım filme bir daha baksalar birde başyapıt filmlere baksalar bu filmin iyi bir film olduklarını anlayacaklar.Murat Han iyi bir oyuncu.Diğer oyuncularda iyi iş çıkarmışlar.Başyapıt diyerekten seyrederseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.7/10
kitabı tabi betimlemeler yüzünden daha yogun ve etkileyici oluyor fakat bu filmin kötü oldugu anlamına gelmez.Oyunculuklar mükemmel konu da cok bizden bir konu.tebrikler 7.5/10
Özgü Namal o kadar başarılı oynamış ki, Meryem karakterini izledikçe filmin büyüsüne kapılıyoruz. Hiçbir şey için olmasa bile ele alınan konu için seyredilir. 7/10
Filmi izlememde burada aldıgı puan etkili oldu :) 8,5 üzerinde oy almış açıkcası bir baş yapıt bekliyordum :) ama nerde yine hüsran o kadar basit bir şekilde hazırlanmış ki senaryo çok boşluk var.. Kurgusu çok basitti .. Yani sitede aldıgı puan ı hak etmiyor.. puana aldanıp filimi izlemeyen izleyecekseniz beklentileriniz daha düşük seveyide tutun bence en fazla 7/10
Mutluluk kitapta ki kadar çarpıcı olmayan,ama buna rağmen anlatmak istediği duyguyu seyirciye hissettirebildiği için ortalama olarak iyi bulduğum bir filmdi.
film genel itibariyle güzel ve verdiği mesajla da takdir kazanıyor.Oyunculuklar da müthiş özellikle özgü namal gerçi kendisini ispat etmeiş bir sanatçı oldu.Ama film benim çok çok beğendiğim bir film değil benim sinemada seyretme fırsatım olmadı evde izledim bana çok övmüşlerdi bence sadece güzel yanee müthiş bir film değil.Özellikle film belirli bir süre izleyeni sıkıyor filmden uzaklaştırıyor izleyeni.Kısacası başyapıt olacak bir film değil bence bu yüzden 7 veriyorum ve izleyin diyorum
türkiyedeki namus sorununu güzel işlenmiş bir türk filmi.Her ne kdr film konusu itiberiyle biraz sessiz durgun gitse de oyunculuk süper.izlenmesi gereken bir film.
ben özgü namal.ın oyunculuğunu hiç beğenmezdim,film sayesinde tüm düşüncelerim değişti.senaryo havada kalsa ve t.bulut aşık kavuşturma gibi bir işlev görse de,sadece müzikleri için bile gidilir.film için iyi yada kötü diyemem.teknik bakımdan berbat,oyuncular iyi diyelim,olsun bitsin.ama birilerine ucu dokunuyor,o birileri görür de anlarsa..o da zor..