reyhanilhan
1 değerlendirme
20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bende geçen dönem izleyememiştim tekrar vizyona girmesine sevindim ve izledim. Güzel bir film, birkaç kişi arasında geçmesine rağmen güzel, anlamlı, duygulu bir film. Zaman zaman duygulandım. Evet bence izlenmeli.
önce kitabı okuyanlardanım ve hayran kalanlardan.filminin çekileceğini duyduğumda çok heyecanlandım.heleki özgü namalında filmde yer alması beni dahada heyecanlandırdı.ya şiveyi anladım da o tripler o mimikler nasıl yapılır bu nasıl bi oyunculuktur gerçekten harika müthiş bir film güzel dokundurmalarıyla izlenmesi gereken bir film 10 numara
Filmi izledikten sonra "kitabını okumadan gelseydim belki severdim" dedim. Evet sahneler süper olmuş, özgü namal şahane oynamış ama kitaptan çok farklı bir şey çıkmış ortaya. Sadece birçok güzel ayrıntıyı atmakla kalmamış, bence bu kadar değişiklik yaparak güzelim hikayeyi bozmuşlar. Ben çok farklı hayal etmiştim, sanki düşlerim yağmalanmış gibi hissettim film bitince.
kitabın yaın dili ve anlatmayı istediği şeyi gerçekten anlatmayı başardığı için zaten farklı ortamlarda defalarca kutladım. ancak filme gelirsek, abdullah oğuz'un yönetmenliğiyle ilgili bir problemim var. sanırım bir türlü sevemedim. dizi gibi yönetio filmi. bu da sinema ekranında hiç hoş olmuyor. oyunculuklara bayıldığımı söylemeliyim. özgü namal ve murat han inanılmaz başarılı. lale mansur bile 2 dk göründü ama beni büyülemeye yetti. çok başarılı. talat bulut da fena değildi. müziklerin zülfü'nün eski bestelerinden hazırlanmış olması çok iyi olmuş. ancak senaryo yazarlarıyla ilgili de bir problemim var. kitabı senaryolaştırmak zordur bilirim. hele de mutluluk gibi çok fazla insanın severek okuduğu bir kitabı senaryolaştırmak çok daha zordur. ben senaryoyu beğenmedim. bunun sebebi kitabı çok sevmem değğil. senaryo ve geçişler çok başarısız. çok yapmacık olmuş. oyuncular bile kurtaramamış. son söz: orta seviyede bir film ama oyuncuları görmek için bile izlenir. müzikler cabası :)