Mutluluk
    4,3
    Mutluluk hakkında görüşlerin ?

beck31
    beck31

26 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Anlattığı ve üstünde durulan konusu dışındada çarpıcı ve etkileyiciliği olan bir film.Gerçekten ağır başladı fakat film bittikten sonra tamamen fikriniz değişiyor.Oyunculuklara ise hiç sözüm yok, ciddi anlamda başarılı.10/9
    extreme48
    extreme48

4 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    fena bır fılm degıl ama olayların arası cok kopuk bence daha farklı bır yaklasım olabılır ve senaryoda olayları daha vurgulu bır sekılde anlabılır konusu secımı ıse mukkemmel daha ıyı bır butceyle daha ıyı cekılebılırdı ızlemeye deger
    cm-krts
    cm-krts

11 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Bana göre gelmiş geçmiş en iyi Türk filmi. özgü namalın oyunculuğu müthiş. bu filmi amerikanlar çekseydi kesin oscar alırdı
    Aware
    Aware

10 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    İyi işlenmiş 3 güçlü karakter. Ve 3 müthiş oyunculuk. Özgü Namal a yer yer inanamadım zaten.Kesinlikle tavsiye edilebilecek bir dram 8/10
    elfelf00
    elfelf00

9 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    hiç abartmadan diyebilirim ki izlediğim en iyi türk filmi...romanını okumamıştım.ama filme bayıldım her ne ödül almışsa kesinlikle hakediyor.türkiyenin gerçekleri ancak bu kadar güzel anlatılabilir.Özgü Namal zaten harika bir oyuncu.. Murat Han da onun kadar iyi... kesinlikle izleyin!!!!
    ozghan57
    ozghan57

12 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    İyi bir filmdi. Oyunculuların performansı başarılıydı. Ama sanki bir şeyler eksikti. Yani daha zengin bir film olabilirdi. Bu yüzden 7/10.
    cnksy
    cnksy

8 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    Ülkemizde ne kadar eleştirilsede değişmeyen törenin,insanların hayatlarını ne denli değiştirdiğini,nerelerden nerelere savurduğunu bizlere çok güzel bir dille ve gerçektende çok çok güzel görüntülerle anlatıldığı bir yapıt mutluluk.Görüntüler o kadar netki bana uzak filminin görüntülerini çağrıştırdı.Hatta baktım görüntü yönetmenleri aynımı diye ama değilmiş.Kamera açıları bizim filmlerimiz için alışılagelmişin dışında bir güzellikte.Namal ve Han'ın oyunculukları iyi,Bulut'ta onlara iyi ayak uyduruyor.Son dönem Türk filmleri arasında en iyisi diyebilirim.8/10.İyi seyirler.
    nilat
    nilat

7 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    tw de bir türlü izleyememiştim bu filmi, tekrar vizyona girmesi çok iyi oldu..süper bir film ..sonuna kadar soluksuz izledim..özgü namal yine çok iyi performans göstermiş..kesinlikle izleyin derim herkese iyi seyirler..
    nunu625
    nunu625

18 Mart 2008 tarihinde eklendi
    özellikle murat han ın performansı çok iiydi ödülünü hak etmiş dogrusu bir zülfü livaneli hayranı olarak bir kere daha tbrk ettim çok güzledi bravoo :))
    Eren Yenigün
    Eren Yenigün

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Gerçekten çok iyi bi film ve final kusursuz!...Özgü Namal neden bu kadar popüler diye soranlardansanız şu filmdeki oyunculuğu bi görün derim...1079 verdim çünkü bazı kısımlarda çok tatmin olmadım...yinede favorim...
    koktenersen
    koktenersen

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Bence kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Oyunculuklar da gayet başarılı.
    angelusra-b
    angelusra-b

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    kesinlikle cok güzel bir filmdi..izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum..özgü namal yine süper bir oyunculuk sergilemiş..
    Sikimic
    Sikimic

20 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Çok fazla abartılmaması gereken film. Finali hariç vasattı.
    ozlemsahin1212
    ozlemsahin1212

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    filmi televizyonda izledim.züfü livaneli ,abduulah oğuz, hele oyuncu olarak özgül namal harikaydı.hele filmin sonunda 3 kardeş izliyoduk aynı anda ağlamaya başladık çok garp bir andı belki çok abartık ama hıçkırıklarla desem inanın ben çok etkilendm çok iyiydi ya.
    gavurunoglu-34
    gavurunoglu-34

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Tore sorununu odakladigi kesim, sorunu total olaral ensest kaynakli yansitmasi, yine ulkenin bir arada ama sorunlu yasayan kesimlerindeki gelisimleri de yansitmayan esitsiz yanlari bence hatali. Bu modernist bakisin hatalari elbette. Oyunculuk ve iscilik yaninda Mutluluk, konusunda dile getirdigi sorunlar ve tabii ki kadinlarin ugradigi namus cinayetlerini gorunur kilmada guzel ve basarili