Mutluluk
    4,3
    Mutluluk hakkında görüşlerin ?

yavuzkasimay
    yavuzkasimay

9 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    ne yazık ki kitabı okumadım. çok isteyerek gittiğim bir filmdi. beklentimin yüksek olmasına rağmen çok beğendim. özgü namal ve murat han çok iyi bir performans ortaya koymuşlar ve aldıkları ödülleri de fazlasıyla haketmişler. kaçırmayın!
    mericya
    mericya

7 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    bu harika kitabı okudum yıllar önce ve filme de giderim şimdi..
    filmini izleseniz bile birde kitabı okuyun derim..
    nilsu363
    nilsu363

6 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Mutluluk kitabını okuduğumuda özellikle ilk sayfalarda soluksuz kalmıştım. Ve bu kitabın mutlaka filmi çekilmeli demiştim. Aradan çok zaman geçmeden Özgü Namalın müthiş performansıyla film çekildi. Gerçekten süper olmuş. Bence Altın portakalı gerçekten hakkıyla aldı Özgü.İzlemelisiniz.
    realfurtum
    realfurtum

6 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    önce kitabı okuyanlardanım ve hayran kalanlardan.filminin çekileceğini duyduğumda çok heyecanlandım.heleki özgü namalında filmde yer alması beni dahada heyecanlandırdı.ya şiveyi anladım da o tripler o mimikler nasıl yapılır bu nasıl bi oyunculuktur gerçekten harika müthiş bir film güzel dokundurmalarıyla izlenmesi gereken bir film 10 numara
    ayy-y-y
    ayy-y-y

5 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    süper.süper.süper.mutlaka gidin.çok duygusal.özgü namal harika oynamış.filmin konusu oyuncular mükemmel.
    lemen-2
    lemen-2

4 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    zülfü livanelinin mutluluk romanını çıktıktan kısa bir süre sonra aldım ve okudum çok beğenmiştim bunun filmini çekilebileceğini o zaman ben de çok istemiştim ve kısa bir süre sonra öğrendim ki abdullah oğuz bunu çekmeye karar vermiş çok sevindim..film mart 2007 de gösterime girdi o zman askerde idim film ile ilgili sürekli köşe yazılarını okuyordum gazetelerde çok güzel eleştireler yapılmıştı hakkında sonunda görme imkanım oldu.. dün izledim gerçekten de harika bir iş çıkarmış abdullah oğuz kutluyorum ayrıca murat han da bu filmde müthiş bir oyunculuk sergilemiş tek kelime ile harikaaaaaaa
    cihan45
    cihan45

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    zulfi livaneli bu filmin kitabini piyasaya surdukten sonra galiba ilk alanlardanim ama kitain 100 sayfasini okuduktan sonra sinavlarim girince araya devam edemedim ve bir turlu okuyamadim. ancak filmi ciktiginda cok sewinmistim okuyamadigim kitabin filmine gitcektim. gittim ve cok guzel yapmislar oyuncularin performansi guzel. babam ve oglumdan sonra son donem turk filmlerinin en iyisi. bi kere herseyden once yazan zulfi livaneli. livaneli yazarda kotu olurmu hic.... :)
    korayada
    korayada

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Kitaptan filme dönüştürülürken değer kaybetmeyen ender çalışmalardan biri olmuş filmi çok beğendim özellikle kitabı sadeleştirme ve ona yön verme konusunda ve de oyuncu seçimindeki başarısından dolayı Abdullah Oğuzu kutluyorum. Ayrıca Özgü Namal’a da sonsuz saygılarımı iletiyorum bir insan bir karakteri bu kadar yaşar ve hisseder tebrikler...
    pirates-carabbien
    pirates-carabbien

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    en sevdiğim türk yapıtlarından biri diyebilirim kitabınıda okudum fakat filmi muhteşemdi kesinlikle izleyin derim yanlız yanınızda peçete bulundurmayı unutmayın
    ecmel-lal
    ecmel-lal

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    son zamanlarda cekilen türk filmlerinin arasından bariz bir farkla ayrılan cok başarılı bir yapım!oyuncu performansları cok iyi helede film müzikler kesinlikle mükemmeldi..insanda,ismi gibi mutluluğu çağrıştırıyor ama tabi buruk bir mutluluk..
    tuna-surmeli
    tuna-surmeli

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle muhteşem bir film!!Zaten Özgü Namal'ın hayranıyım!Diğer oyuncular da süper bir performans çıkarmış.Ayrıca çekimler ve konunun işlenişi fevkalade.Yönetmen çok iyi iş çıkarmış!
    Kanalizasyon-Kurbany
    Kanalizasyon-Kurbany

19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    fevkalade bir film!sıradan bir töre filmi değil. artık alıştığımız bu manzaraları hiç zorlamadan, abartmadan ama bir o kadar da delici kuvvette anlatmış. söylemeden geçemeyeceğim; özgü namal’ın performansı çok başka.
    Fatih Kocaer
    Fatih Kocaer

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    ozgu namal hayran oldugum bir oyuncu tam bir profesyonel diger bas rollerde ozgu nun yaninda siritmamis ve ortaya cok guzel bi dram filmi cikmis izleyin pisman olmazsiniz saygilar e-ben
    mehtap6
    mehtap6

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    türkiyedeki namus sorununu güzel işlenmiş bir türk filmi.Her ne kdr film konusu itiberiyle biraz sessiz durgun gitse de oyunculuk süper.izlenmesi gereken bir film.
    gizembasbuga
    gizembasbuga

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    mükemmel..
    kitabını da mutlaka okuyun..