3,1
Kanlı Hesaplaşma hakkında görüşlerin ?
8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
ferdo33 sana tamamiyle katılıyorum dostum bu chan harbi ciddi filmlerin içine ediyo saçmalaıyor .
11 Haziran 2009 tarihinde eklendi
ce5lioglu arkadaşım yönetmenden kaynaklanıyor diyorsan o zaman müdahale edilsin o tür sahneler konulmasın desin,film çok güzel gidiyor bir bakıyorsun saçma sapan geyikler,komediler.Komedi olacaksa komedi tarzı film çekilsin.Ben dövüş tarzı filmleri sürekli takip eden biriyim,film neyse odur çorba yapmaya gerek yok,inş bu filmde yanılırım inş chan yönetmeni ikna edebilmiştir :)
14 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Abooo, ne kötü filimdi o öyle. Şaka gibi walla. Uzak durun, değil filim kendisine gösterildiği sinema salonuna bile gitmeyin. 1/10. Verdiğim 1 puanda çekik gözlü güzel kızların hatırına :)
15 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar ben söyleyeyim film tam bir facia açıkcası benim beklediğim kadar değil ki ben normal de jackie chan hayranıdırım
17 Ocak 2010 tarihinde eklendi
film gerçekten güzel olmuş,ilk defa komedi unsuru yok ve çokda güzel olmuş ama Jackie Chan ile ilgili dövüş sahneleri yapılsa film bence daha güzel olurdu,kısaca herkezin dediği gibi dövüş filmi beklemeyin ama Jackie Chan filmin hemen hemen bütün karelerinde var.