3,1
Kanlı Hesaplaşma hakkında görüşlerin ?
29 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar Birde filmin İMDB puanlarına bakalım isterseniz kararınızı öyle verin.
İMDB Puanı:7.5
Filmi izleyenlerin yüzde 26 sı 8 Puan vermiş.
Yüzde 22si 7 Puan vermiş.Yüzde 20si 10 puan vermiş.Yüzde 13.2si 9 Puan vermiş.Yüzde 7.7si de 6 puan vermiş.Geri kalanlar düşük puanlar.
Yardımcı olabildimse ne mutlu.
Saygılarımla....
13 Haziran 2009 tarihinde eklendi
filme giden varsa yorum yaparsa sevinirim.
21 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bence film hikaye olarak gayet başarılı, böyle bir mafya filminin mutlu sonla bitmesi daha sıkıcı olmazmıydı? Filmin gerçekçi tavrı bence takdir edilmeli oyunculuk olarak da ben Chani çok itici bulmadım. Gayet başarılı bir yapım dram severlerin hoşuna gideceğini düşünüyorum, 8/10
17 Ocak 2010 tarihinde eklendi
film gerçekten güzel olmuş,ilk defa komedi unsuru yok ve çokda güzel olmuş ama Jackie Chan ile ilgili dövüş sahneleri yapılsa film bence daha güzel olurdu,kısaca herkezin dediği gibi dövüş filmi beklemeyin ama Jackie Chan filmin hemen hemen bütün karelerinde var.
5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Panda Filmini Seslendirmesinden Sonra Yeni Filmini Bekliyordum Diğer Filmleri Gibi Komik Ve Hareketli Olacağından Eminim.
13 Kasım 2009 tarihinde eklendi
çete savaşlarını yada hesaplaşmalarını anlatan harika bir film daha, jackie chan olmasaydı filmin puanı kesinlikle daha yüksek olurdu..neden mi? bu soruyu kendinize sorun ;)10/9
26 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Hoplaya zıplaya sağa sola karete yapanlar bekliyorsanız yanılırsınız. Film gerçekten çok sürükleyici. Konusu gayet iyi. Ciddi film sevenler için kaçırılmayacak bir film.
12 Haziran 2009 tarihinde eklendi
aynen katılıyorum.jackie bir yandan dövüşüp bir yandan da hareketlerle güldürüyo.cddi olduğu sahneleri oluyo filmlerde çok yapmacık duruyo.filmi izlemedim ama 8.8 puan nasıl verilmiş anlamadım.