jackie chan yeni oyunculuk performansıyla kesinlikle büyülüyor. ilk defa kötü karakterde yer yer olduğunu görüyoruz, ilk defa tetikçi olarak adam öldürdüğünü görüyoruz, ilk defa kavga etmediğini görüyoruz, ilk defa işportacı olarak görüyoruz.....yani jackie chanin de dediği gibi bu film onun sinema hiyerarşisinde önemkli taşlardan biri olmuş. herkese tavsiye ederim 10/8
film gerçekten güzel olmuş,ilk defa komedi unsuru yok ve çokda güzel olmuş ama Jackie Chan ile ilgili dövüş sahneleri yapılsa film bence daha güzel olurdu,kısaca herkezin dediği gibi dövüş filmi beklemeyin ama Jackie Chan filmin hemen hemen bütün karelerinde var.
çete savaşlarını yada hesaplaşmalarını anlatan harika bir film daha, jackie chan olmasaydı filmin puanı kesinlikle daha yüksek olurdu..neden mi? bu soruyu kendinize sorun ;)10/9
bence film gayet iyiydi. filme giderken ben de vurdulu-kırdılı, 10 kişiyi aynı döveceği bir film bekliyordum ama filmde daha sıradan bir kişiyi canlandırması daha hoştu.
filmdeki bazı düşündürücü sözler, insanın yaşamını kazanmak için yapabilecekleri ve paranın ve gücün insanı nasıl değiştireceği çok vurgulu bir şekilde anlatılıyor. 10/7.5
filmde jackie chan varmıydı yokmuydu anlamadım. filmde jackie chan hiç dövüşmediki. peki filmde jackie chan kimseyle dövüşmicekse nie jackie chan oynuor filmde hiç bi şey yapmadıkı adam. filmde arkadaşını yanında kolunu kesiolar jackie chan orda 10 kişiyi döveceğine ordan kaçıo anlamadım. jackie chan oynayınca insan kavga istio. ama jackienin ne kavga ettiği var ne bişey yaptığı. bence vasat bi filmdi. 10/4
Hoplaya zıplaya sağa sola karete yapanlar bekliyorsanız yanılırsınız. Film gerçekten çok sürükleyici. Konusu gayet iyi. Ciddi film sevenler için kaçırılmayacak bir film.
Film bence çok güzeldi.Bu film bildiğimiz Jackie Chan filmlerinden değil.Aksiyon var ama öle ordan zıpla, vur kır tarzı değil.Daha çok mafya vari :)Zaten Jackie Chan de dövüşmüyor.İnsanda öyle bi beklenti bırakıyor , napalım alışmışız 10 kişiyi birden dövmesine. Ama dediğim gibi bu film Japonya-Mafya-Çinli Göçmenler üçgenini birleştiriyor.İzlemeden puan varmeyin.8 puanı hak ediyor.
Arkadaşlar Birde filmin İMDB puanlarına bakalım isterseniz kararınızı öyle verin. İMDB Puanı:7.5 Filmi izleyenlerin yüzde 26 sı 8 Puan vermiş. Yüzde 22si 7 Puan vermiş.Yüzde 20si 10 puan vermiş.Yüzde 13.2si 9 Puan vermiş.Yüzde 7.7si de 6 puan vermiş.Geri kalanlar düşük puanlar. Yardımcı olabildimse ne mutlu. Saygılarımla....
Bence film hikaye olarak gayet başarılı, böyle bir mafya filminin mutlu sonla bitmesi daha sıkıcı olmazmıydı? Filmin gerçekçi tavrı bence takdir edilmeli oyunculuk olarak da ben Chani çok itici bulmadım. Gayet başarılı bir yapım dram severlerin hoşuna gideceğini düşünüyorum, 8/10
İçinde komedi unsurları barındıran klasik Jackie Chan aksiyon filmlerinden değil ama izlemezseniz çok şey kaybetmezsiniz.Açıkcası ben evde izledim çok sıkıldım sinemaya gidipte daha çok sıkılmanın anlamı yok.
Abooo, ne kötü filimdi o öyle. Şaka gibi walla. Uzak durun, değil filim kendisine gösterildiği sinema salonuna bile gitmeyin. 1/10. Verdiğim 1 puanda çekik gözlü güzel kızların hatırına :)