beck31
1.383 değerlendirmeler
31 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Noah Baumbach in bundan önceki her iki filminide fazlasıyla sevmiştim. Anlattığı aile içi garip sıkıntıları dışa vuran ve kaçınılmaz kişilik bunalımlarını yansıttığı karakterlerde bişeyler bulmasam sevmezdim ancak fazlasıyla gerçekçi ve hoş şeyler yaratıyor. Bu film zaman zaman kayda değer yerlere dokunuşlar yapsa da bir şekilde yetersiz ve sıkıcı. Ben Stiller in sinir patlayışları yaşadığı sahnelerdeki oyunculuklar takdir edilesi. Fazlası değil. Margot at the Wedding ve Squid and the Whale ise türleri içinde biçilmiş kaftandır bana göre. 5/10
Oyuncular kısmında Ben Stillerin ismine bakıpda komedi filmi izleyeceğinizi düşünürseniz yanılırsınız. Komediden uzak, klasik bir 'kaybeden' filmi.Sinemada izlenmemeli, dvd/vcdni alırsanız evde uygun bir zamanda izleyin.Ya da hiç izlemeyin bir şey kaybetmiş olmazsınız ;)
Ben Stillerı ilk defa bu tarz bir filmde izledim.Filmin aslında çok bir konusu yok.Olaylar 2-3 kişi arasında geçiyor.Çok düz bir film olmasına rağmen insan sonunu merak ediyor.Yavaş ilerleyen filmleri seviyorsanız tavsiye ederim.bu arada bu filmde Ben Stiller çok yaşlanmış geldi gözüme.İyi seyirler şimdiden.10/6