Dün akşam Digitürk’te izledim ve çok beğendim. Çekimler çok güzel. Ama Liam Neeson’un oynadığı ana karakter olan Michael Collins’i sevemedim nedense! Belki kötü oynadığı için belki de gerçekten de iyi oynadığı ama benim sevemeyeceğim bir karaktere sahip olduğu için.Kesin izlenmeli! 8/10
bir direnişin,bir zaferin ve en sonunda bir ihanetin öyküsü...michael collins sinemaseverlerin izlemeleri gerektiği bir film bence.liam nellson un oyunculuk performansı da çok iyiydi
bi de şu W. Wallace meselesi var. Wallace'ın öyküsü Jan Dark'a benzer. ikisi de ingilizlere karşı savaşmış ve tahta çıkmasını sağladığı kişinin ihanetine uğramıştır. Michael Collins ise farklı biri.
Film çok iyi, Liam Neeson da çok iyi. Sefiller filmindeki kadar kaliteli bir oyunculuk çıkarmış gerçekten. Zaten filmin yönetmeni Neil Jordan'da "asla bundan daha önemli bir film yapmayacağım" diyor. Bu film benim için klasik. En iyi filmler Kolleksiyonuma girmiş durumda...