Özel Kuvvetler
    2,3
    Özel Kuvvetler hakkında görüşlerin ?

pathfinder-metu
    pathfinder-metu

20 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Baştan sona, "çok iyi bir film olsa gerek" beklentisiyle izleniyor, ama bir türlü iyi film olamıyor. Komik değil ama traji-komik ve ağır ilerliyor! Ortalama bi izleyicinin hoşuna gideceği yada anlayacabileceği türden bir film kesinlikle değil.

Para verip sinemada izlemeye değmez. Oyunculara kanmayın!.. Ratinglere göre film izleyenler için filme verdiğim not: 4/10.
    srdr
    srdr

20 Mart 2010 tarihinde eklendi
    beş para etmez 1/10 veriyorum aslında 1 bile çk
    keremzan
    keremzan

19 Mart 2010 tarihinde eklendi
    filmdeki ince detayları anlamadıysanız beğenmemeniz noRmaldir. 8 puan verdim.
    albayrakmurat69
    albayrakmurat69

19 Mart 2010 tarihinde eklendi
    oyunculara bakıp aldanmayın sıkıntıdan bayılıyordum..kesinlikle tavsiye etmiyorum çok bayıcı
    naci-t1
    naci-t1

18 Mart 2010 tarihinde eklendi
    bence gidilir :)
    denizkushu
    denizkushu

15 Mart 2010 tarihinde eklendi
    para ve zamanınıza yazık. oyunculara aldanmayın..
    ocelott
    ocelott

12 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Film traji-komik. Yani gençlik komedisi değil. O açıdan ele almayalım. Vasatın üstünde. İyi seyirler...

Dip Not: Duvardan geçmeye çalışan, keçileri sadece bakışlarıyla öldürmeye çalışan insanlar bence komiktir :)
    obiwankenobi2
    obiwankenobi2

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
    Filmi bekliyorum ama söylendiği tarihte çıkmadı. 26 lubatı geçtik,sanırım martın 20 de veya 26 da gelecek film. Yetkililer gösterim tarihini öğrenip düzeltseler iyi olacak.
    adovic
    adovic

11 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    bence bu film o kadar da kötü değil ben izlerken çok eğlendim zaman geçirmek için çok ideal bir film
    omurkomur
    omurkomur

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    geniş kültürümle övünemem pek ama standart üstü eğitime sahip bir sinema sever olarak bu film bir hayalkırıklığı oldu..clooney ve diğer starları çok beğensem,karamizahın zekice olanını sevsem de film kesinlikle vasatın altında...subjektif zevklerim nacizane sinemada izlemeye gerek olmadığını söylüyor.
    sal-sah
    sal-sah

28 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    filmi izleyebilmek ve begenmek için geniş bir kültürünüzün olması lazım aksi halde yukardaki gibi begenmeyenlerden olabilirsiniz...yogun olarak göndermeler paranormal güçler psişik güçler 68kuşağı çiçek cocuklar hippiler psychedelicler ve budizm imgeleri..vs yapılmış. gayet başarılı...
    orki56
    orki56

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Kadroyu görünce,Big Lebowski tarzında 1 şey bekledim,ama hayal kırıklığı oldu diyebilirim.5/10
    hammerusta
    hammerusta

13 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Şu oyuncu kadrosuna bakar mısınız ?Sabırsızlıkla bekliyorum...